A început nebunia din cauza podului de la Mărăcineni! Minimum o jumătate de oră pentru a ieși din oraș

În această dimineață, puțin după ora 09.00, muncitorii de la Drumuri Naționale au blocat o bandă a podului nou de la Mărăcineni (dinspre Buzău înspre Rm. Sărat).

În cateva minute coloana de mașini a ajuns până la giratoriul de la Orizont.

Apoi, în cateva ore, coloana a ajuns până la rondul de la Carrefour.

Acum (ora. 14.30) șirul de mașini se continuă pe strada Frăsinet, trece de Kaufland  și ajunge până înspre intersecția cu strada Chiristigii.

Iar lumea încă nu a ieșit de la serviciu spre a se îndrepta spre casă (Mărăcineni, Săpoca, Cernătești, V. Pașii, Poșta Câlnău, Zărnești etc.)

E de așteptat ca șirurile de mașini la ora de vârf 16.00 – 17.00 să ajungă pe Frăsinet până la fosta uzină Contactoare, iar pe Bd. Unirii dincolo de catedrala Sf. Sava, poate până la McDonalds.

Muncitorii repară podul nou (sens Buzău – Rm. Sărat) pentru ca acesta să reziste în cele 4-6  luni în care va prelua traficul de pe ambele sensuri.

Citește și articolul: Prefecta i-a cerut primarului să desființeze trecerea de pietoni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „A început nebunia din cauza podului de la Mărăcineni! Minimum o jumătate de oră pentru a ieși din oraș

  • Foarte bine… prea au venit toti taranii la oras si au stricat piata muncii, au aglomerat gradinitele, scolile…
    De s-ar inchide podul ala ce bine ar fi pentru Buzau. S-ar mai purifica si Buzaul…

  • Ma da prost esti?cu cine semeni de esti asa prost.cu mata?auzi la el au stricat piata muncii.tare prost mai esti

  • Cand ne intalnim sa-mi aduci aminte sa iti dau cateva prezervative, oameni ca tine nu trebuiesc perpetuati. Pacat ca pe timpul lui tactu era interzis la avorturi….nu trebuia sa ajungi ceea ce esti.

  • Așa cum toată lumea a anticipat ,în momentul începerii reparațiilor de la podul de la Mărăcineni ,tot traficul a fost dat peste cap ,și din această cauză eu i-aș sfătui pe șoferi să se înarmeze cu răbdare ,pentru că altceva nu au ce face . Și nici nu au ce alege .

  • Daca se dorește terminarea lucrărilor la termenul planificat,(sau chiar mai devreme!)ar trebui pus șef de șantier Base!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.