A început „nebunia” în oraș ?

„Până la biserica din Mărăcineni se întinde coloana de mașini pe E85 la intrare în Buzău. Vă dați seama cât voi face până la avion?”, ne-a scris un șofer blocat în trafic.

După cum se vede în fotografiile trimise, aglomerație este la intrarea în oraș. După ora 16.00, când lumea iese de la serviciu se va circula bară la bară și la ieșirea din Buzău

Pentru șoferii care vor să intre sau să iasă pe relația Buzău – Mărăcineni există două vești bune în 2021. Una dinspre Consiliul Județean și una dinspre Primăria Buzău.

Pentru detalii, CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

6 comentarii la „A început „nebunia” în oraș ?

  • Coada ca coada 🙂 da stai sa afle lumea ca creste 🙂 impozitele primarul si cu 300% din 2021, trai pe vatrai, in paradisul comunist de la buzau. Iau astia tot de la saraci, si baga in buzunarele lor fara fund. Si mai le kaka mintea cate-o investitie de mare viitor cum ar fi un avion, o locomotiva, o balta langa poate cel mai aglomerat drum din oras, grajduri boieresti, si sa nu uitam 150 de strazi cu o coaja de astfalt, dupa ce a impartit strazile in 2, 3, si chiar mai multe pentru a da un numar frumos. Si sa nu uitam ca suntem campioni la somaj. Si sa nu uitam ca au recunoscut , cu o jumatate de gura, deabia dupa ce au votat majorarile, curat transparenta.

  • Îi doare drept în vârful….avionului pe toți care ar trebui să se implice în rezolvarea acestei probleme . Mereu se face coadă de mașini . Nu interesează pe nimeni de chinul nesfârșit de timpul pierdut de consumul irosit de carburant de poluarea mediului . Toate fac parte din peisajul dezolant al sărbătorilor la Buzău . Degeaba o să fie podul de la Vadu Pașii pentru că toți care vin prin Dorobanți spre mall-uri de sărbători , o să îngroașe coadă de mașini dinspre Frăsinet și cu găleata aia de giratoriu prost făcută o să fie o veselie !!!

  • Locurile sfinte: Buzau shopping city, Kaufland, Penny si alte locuri de inchinaciune de Crăciun si de cumpărat suveniruri.

  • VOTATI TOMA 🙂 🙂 🙂

  • Până nu vor fi realizate câteva lucrări respectiv soseaua de centura,drumul de legătură cu Bazinul Olimpic si autostrada pe tronsoanele Ploiesti -Focsani nu o sa vedeți mai putina aglomerație în zona.Alte soluții nu sunt .Aveți răbdare până în 2024 !

  • Foarte bine ca a mărit impozitele! Investițiile nu se fac pe ochi frumoși. Si in alta ordine de idei, cine nu își permite să stea la oraș, să se mute la tara! Poate asa scăpăm si de babele care stau pe băncile din fata blocurilor si calculează de cate ori intri sau ieși din casă, ce ai în sacoșă de la piata sau care vor, dacă se poate, sa nu faca nimeni cel mai mic zgomot în bloc! Să se mute acolo unde le este locul, adică la loc cu liniște și cu verdeata- si aici ma refer la tara.
    Si pentru cei de mai sus care vorbeau de „o coajă de asfalt”: Boscodeala nu a fost în stare nici macar pe aia să o toarne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.