A început numărătoarea inversă. Iată când se deschide podul de la Mărăcineni


Sunt ultimele ore de chin pentru șoferii din Buzău și de aiurea care au așteptat în coloană zeci de minute în ultimele patru luni pentru a intra pe pod.

La miezul nopții de miercuri spre joi se va redeschide traficul rutier pe podul înspre orașul Buzău.

Atunci, după douăsprezece noaptea, muncitorii vor îndepărta bariera de la intrarea pe pod, semafoarele și balizele care direcționau traficul pe celălalt sens.

Astfel că, muncitorii care zilnic fac naveta către orașul Buzău dinspre Mărăcineni, V. Pașii și Poșta Câlnău  vor avea mâine dimineață surpriza plăcută de a accesa facil podul.

O altă operațiune care trebuie realizată în această noapte e refacerea scuarului care separă cele două sensuri de mers. Acesta a fost îndepărtat în aprilie pentru a permite mașinilor dinspre Rm. Sărat să intre pe pod.

Anul viitor se vor relua lucrările pe podul de pe celălalt sens (afectat la rându-i de traficul intens), dar acesta nu va fi închis total, permițându-se circulația pe un fir.

De asemenea, anul viitor va fi inaugurat și noul pod de la Vadu Pașii, astfel că în viitor nu vor mai exista probleme atât de grave în traficul peste râul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a sfârșit la doar 16 ani. Boală nemiloasă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

5 comentarii la „A început numărătoarea inversă. Iată când se deschide podul de la Mărăcineni

  • Dar ce, numai muncitorii fac zilnic naveta, mai? Telectualii nu fac? sau aia fuck?! (tot asa se ceteste) Sau poate ca si altii trec pe pod, de unde atatia muncitori, ca or plecatara cu totii in lume… Si chiar da drumul aia la pod la Vadu Pasii, la anul? M-as mira!

  • Foarte bine dar cu camerele de rovinieta cum rămâne cînd le mută

  • sunteti ffff optimist cu podul de la Vadu Pasii mai devreme de 3-4 ani nu cred ca este cineva in stare in romanica sa termine lucrarea si sa fie ruta alternativa pentru autovehicule. mult optimism prea mult pentru romanica..

  • Lake , ce ai fumat ??? Intreb ptr un prieten :)))))

  • Măcar de s-ar fi lucrat cu atenție și acuratețe – și tot ar fi ceva !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.