A întors pe Unirii fix în fața autobuzului!

„Bombardier” a fost numit pe facebook șoferul buzoian de 53 de ani.

A demarat o manevră ilegală (întoarcere pe linia continuă, peste pista specială de autobuz) și fără, măcar, a se asigura corespunzător.

Șofer autobuz: „M-am trezit în trei metri cu autoturismul în fața autobuzului. N-am putut face altceva, decât să pun frână bruscă”


În urma accidentului, șapte pasageri din autobuz au ajuns la UPU cu leziuni la cap, gât și membre.

Comunicat UPU Buzău:


Citește și:

loading...

8 comentarii la „A întors pe Unirii fix în fața autobuzului!

 • …exact in acea porțiune nu sunt separatoare de benzi!… invitație la manevra de întoarcere!… așa că show-ul e abia la început!…

  Răspunde
 • Un sărăntoc, nu un bombardier. Culmea, omul e bătrân si a vrut sa faca o „românească”. Sper sa fie judecat aspru și persoanele care au fost rănite in autobuz sa ii ceara despăgubiri, asta ca sa ii facă Crăciunul mai frumos acestui sărăntoc. Aviz pentru buzoienii care zilele astea ies la cumpărături si iau multe multe cadouri. Asa ca fapt divers, din Unirii Sud pana la Kaufland nord faceți cam 15 minute cu autobuzul. Frecventați si mijlocul de transport, ca e mai rentabil, plus ca nu se mai fac blocajele acelea pe acest bulevard intens circulat. Eu știu ca e mai simplu sa vii cu căruțul in spatele mașinii, sa iti pui cumpărăturile in spate si pe urma sa pleci cu caldura in masina. Si eu am masina, dar am lasat-o acasa si am luat autobuzul. Iau cate putin in fiecare zi. Buzoianul tot buzoian rămâne. Cea mai confortabila specie.

  Răspunde
  • Normal că trebuie dat în judecată de cei pe care ia băgat în spital….

   Răspunde
 • @ Anonim: „Un sărăntoc, nu un bombardier”…
  Anonimule, esti prost!… Nu detaliez, doar afirm.
  Stiai asta?

  Răspunde
  • S-a pus o escorta cu numele Klaxxy sa imi răspunda. Ba, potoliti-va, ca nu e asa cum credeți voi.

   Răspunde
  • Bombardier sau sărăntoc sărac cu duhul, adică cu abundență în prostie tot pe acolo….

   Răspunde
 • Mersul cu autobuzul deja nu prea mai pare o idee la fel de bună ca săptămâna trecută. Autobuzul avea ceva viteză sau călătorii erau așezați greșit dacă 7 dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Se grăbeau? Aveau pasagerii de stabilit noi recorduri între diferite puncte (în perioada asta la Buzau este perioada recordurilor)? Acest număr de 7 victime în acelasi autobuz o fi un record? Să nu-l scăpăm nemarcat chiar dacă a fost involuntar.

  Răspunde
 • Tocmai au ajuns 7 călători la UPU ….. treaba ta.
  Cum poate fi o specie confortabilă? Ceva exotic?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.