A intrat în parapet și a răsturnat mașina. Trei tineri, răniți

„Ispravă”, astăzi, pe E85, a unei șoferițe de 51 de ani din București.

Aproape de intrarea în mun. Buzău, la coborârea de pe podul de la Hanul lui Țintă, șoferița a intrat direct în parapetul care separă două benzi (una spre Buzău, alta spre Ploiești).

Din cauza vitezei, mașina s-a răsturnat și s-a oprit cu roțile-n sus.

Martorii spun că șoferița circula cu viteză mare. Nu se știe încă dacă a nimerit în parapet din neatenție (nu s-a uitat la drum) sau dacă n-a știut încotro s-o ia (spre Buzău sau spre Ploiești) și, panicată, a ales calea de mijloc.

Mașina zburat câțiva metri prin aer. Cei trei pasageri din spate, probabil fără centuri, au fost răniți și transportați la spital. Din primele informații, rănile n-ar fi prea grave. E vorba de trei tineri cu vârste între 19 și 21 de ani, două fete și un băiat.

În zonă s-au mai petrecut accidente, după același tipar. Cauzele sunt viteza prea mare la coborârea de pe pod, curba la 90 de grade și apariția brusca a separatorului de bandă. Cei care ajung pentru prima dată acolo, pot avea probleme.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.