A lovit deodată trei copii pe biciclete! Doi copii de 7 și 8 ani, la spital

Accident produs în această după-amiază în cartierul buzoian Mihai Viteazul, mai exact la intersecția străzilor Depoului și Cometei.

Un autoturism a lovit deodată trei copii aflați pe biciclete.

Din punct de vedere legal vina aparține copiiilor. Aceștia au pătruns în intersecție de pe Cometei, stradă fără prioritate.

„Din primele verificări a reieșit că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Depoului, la intersecția cu strada Cometei, un șofer buzoian de 45 de ani a acroșat 3 minori cu vârste de 7, respectiv 8 ani, care se deplasau cu bicicletele pe strada Cometei și care ar fi pătruns în intersecție fără a se asigura și fără a respecta semnificația indicatorului Oprire”.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi dintre copii, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Vom reveni.

loading...

2 comentarii la „A lovit deodată trei copii pe biciclete! Doi copii de 7 și 8 ani, la spital

  • Adevarul este ca in calitate de sofer trebuie sa fii foarte atent la intersectii, ptr ca te poti trezi cu pustani din acestia biciclisti care nu tzin cont de nimic si traverseaza in viteza.
    Tot cu viteza circula si pe trotuare, fara sa tzina cont ca se pot trezi cu un copil iesit chiar atunci pe poarta, dintr-o curte.
    Este ceva obisnuit sa vezi astfel de indivizi circuland ca disperatii cu bicicletele si ignorand cele mai elementare reguli de girculatie…….[Leo]

    Răspunde
  • Și cum rămâne cu Codul Rutier tovarăși? Nu mai e obligatoriu să ai minim 14 ani ca să poți merge cu bicicleta pe drumurile publice?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.