A luat covid și șefa DSP! Asta, după ce s-a infectat și dr. epidemiolog Carmen Scântei

Situație specială în cadrul DSP Buzău.

După ce ieri a fost internată în spital dr. Carmen Scântei (medic șef epidemilog), azi Prefectura Buzău a anunțat că inclusiv șefa DSP Buzău, Cristina Ungureanu, are test pozitiv.

Comunicat Prefectura Buzău

„Atât dna Cristina Ungureanu, cât și dna. dr. Carmen Scântei, vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile și pe perioada de internare în spital.

FOTO: Cristina Unguireanu, în stânga, alături de prefect la inaugurarea aparatului de testare Covid de la Buzău

Activitatea DSP Buzău se va desfășura normal și va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, dr. Valentin Barbulis și dr. Mirela Iorgu.

Prefectul județului asigură populația că situația privind gestionarea pandemiei de Coronavirus este sub control la nivelul județului Buzău.

Acest episod este încă o dovadă a seriozității cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiștii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul Coronavirus nu a trecut și că acesta îi afectează pe toți, indiferent de funcție sau de poziția socială.

Prefectul Leonard Dimian transmite tuturor celor care sunt în linia întâi a luptei pentru limitarea răspândirii Coronavirusului mulțumiri pentru că s-au implicat și se implică în continuare la maximum, deși sunt conștienți că se confruntă cu cel mai mare risc de infectare”. 

loading...

4 comentarii la „A luat covid și șefa DSP! Asta, după ce s-a infectat și dr. epidemiolog Carmen Scântei

 • „…..Acest episod este inca o dovada a seriozitatii….” !!!???!!! Serios, mai tovarasi de la Prefectura? Asta este o dovada CRASA A INCOMPETENTEI, IRESPONSABILITATII Si LASITATII acestor „eroi” care mint, nu isi fac datoria si sunt complici la raspandirea cu buna stiinta a acestei nenorociri de coronavirus. Astia au actionat doar pentru ZADARNICIREA combaterii bolilor si nicidecum pentru prevenirea, tratarea si vindecarea celor atinsi de nenorocire. Scantei o fi gandit ca oricum e mai bine sa iasa la pensie acum cand primeste si bonus de „erou”, decat sa mai stea si sa dea socoteala pentru incompetenta, nepriceperea si iresponsabilitatea ei. Iar „contaminata” asta de Ungureanu se da si ea „lovita”,ca deh, vine si vremea …..”socotelii”.

  Răspunde
 • Ce tare! Cică lucrează în continuare…. Ele nu au fost in stare sa aiba grija de sănătatea lor si cică au grija de sănătatea noastră, a tuturor buzoienilor. Vai de mama ei de treaba. Sa numească alti înlocuitori ca ăștia si au arătat deja competențele

  Răspunde
 • Este clar ! Atat sefa DSP cat si doctoritza epidemiolog n-au stiut cum sa-si puna mastile corect, sau sa poarte numai mastile conforme.
  In mod sigur nu au ascultat sfaturile lui Streinu Cercel sau macar ale lui Iohannis……[Leo]

  Răspunde
 • Se inchide DSP-ul !? Cand s-a gasit o croitoreasa infectata , DSP-ul a inchis croitoria! Acum ce facem ? Schimbam regulile? O suciti ca politicienii ? … -va in gura de mincinosi !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.