„A luat mâinile de pe volan și le-a pus la ochi”. Mărturie care poate dovedi că frumoasa șoferiță de 18 ani nu era pregătită să conducă

Redactorul buzoienii.ro a primit zeci/sute de insulte ca răspuns la articolul (click AICI) în care sugera că tânăra și frumoasa șoferiță de 18 ani (decedată sâmbătă noaptea într-un accident rutier la Smârdan) nu era încă pregătită de șoferie și că părinții ar fi trebuit să-i cenzureze această pornire.

Articolul a stârnit numeroase comentarii pro și contra. Cei care l-au înjurat pe reporter au reclamat că vina aparține doar fetei (eventual și drumului rămas brusc fără asfalt) și deloc părinților. În plus, se acuza faptul că nu se face a-i trage la răspundere pe părinți, într-un moment când aceștia oricum sunt dărâmați de tragedie.

Aseară, reporterul buzoienii.ro a primit un telefon de la cineva care a stat de vorbă cu fata de 19 ani, pasagera din dreapta, care a supraviețuit doar cu o rană la picior.

Informația comunicată e că pasagera a spus despre prietena ei că în loc să încerce să redreseze mașina, a luat mâinile de pe volan pentru a și le pune la ochi!

Acest fapt, în măsura în care este și adevărat, poate aduce un argument în plus la afirmația că tânăra de 18 ani nu era încă pregătită pentru a conduce o mașină pe timp de noapte, pe un drum comunal întunecat, plin de pericole, surescitată după furtul miresei, deși obținuse permisul de conducere.

Și, ne întrebăm încă o dată, cine altcineva ar fi trebuit să-i cenzureze o astfel de ieșire nocturnă cu mașina dacă nu părinții, cei care o cunoșteau și o iubeau cel mai mult ?

Evident că reporterul nu și-a dorit să lovească în părinții fetei, oricum dărâmați sub povarea acestei tragedii. Scopul articolului, priceput de cei mai înțelepți, a fost să stârnească în mintea altor părinți cu copii de 18-19 ani întrebarea dacă a lor mlădiță e într-adevăr pregătită fizic și psihic pentru a conduce o mașină.

Citește și articolul: A murit femeia lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul de pe BMW a încurcat-o!

Iar dacă în urma articolului, ipotetic vorbind, măcar un astfel de copil a fost salvat de la un prezumtiv accident, atunci se vor fi meritat zecile/sutele de injurii primite de la cei care n-au pătruns întocmai sensul celor scrise.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.