„A luat mâinile de pe volan și le-a pus la ochi”. Mărturie care poate dovedi că frumoasa șoferiță de 18 ani nu era pregătită să conducă

Redactorul buzoienii.ro a primit zeci/sute de insulte ca răspuns la articolul (click AICI) în care sugera că tânăra și frumoasa șoferiță de 18 ani (decedată sâmbătă noaptea într-un accident rutier la Smârdan) nu era încă pregătită de șoferie și că părinții ar fi trebuit să-i cenzureze această pornire.

Articolul a stârnit numeroase comentarii pro și contra. Cei care l-au înjurat pe reporter au reclamat că vina aparține doar fetei (eventual și drumului rămas brusc fără asfalt) și deloc părinților. În plus, se acuza faptul că nu se face a-i trage la răspundere pe părinți, într-un moment când aceștia oricum sunt dărâmați de tragedie.

Aseară, reporterul buzoienii.ro a primit un telefon de la cineva care a stat de vorbă cu fata de 19 ani, pasagera din dreapta, care a supraviețuit doar cu o rană la picior.

Informația comunicată e că pasagera a spus despre prietena ei că în loc să încerce să redreseze mașina, a luat mâinile de pe volan pentru a și le pune la ochi!

Acest fapt, în măsura în care este și adevărat, poate aduce un argument în plus la afirmația că tânăra de 18 ani nu era încă pregătită pentru a conduce o mașină pe timp de noapte, pe un drum comunal întunecat, plin de pericole, surescitată după furtul miresei, deși obținuse permisul de conducere.

Și, ne întrebăm încă o dată, cine altcineva ar fi trebuit să-i cenzureze o astfel de ieșire nocturnă cu mașina dacă nu părinții, cei care o cunoșteau și o iubeau cel mai mult ?

Evident că reporterul nu și-a dorit să lovească în părinții fetei, oricum dărâmați sub povarea acestei tragedii. Scopul articolului, priceput de cei mai înțelepți, a fost să stârnească în mintea altor părinți cu copii de 18-19 ani întrebarea dacă a lor mlădiță e într-adevăr pregătită fizic și psihic pentru a conduce o mașină.

Citește și articolul: A murit femeia lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul de pe BMW a încurcat-o!

Iar dacă în urma articolului, ipotetic vorbind, măcar un astfel de copil a fost salvat de la un prezumtiv accident, atunci se vor fi meritat zecile/sutele de injurii primite de la cei care n-au pătruns întocmai sensul celor scrise.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„A luat mâinile de pe volan și le-a pus la ochi”. Mărturie care poate dovedi că frumoasa șoferiță de 18 ani nu era pregătită să conducă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.