A luat sticla cu benzină și a aruncat înspre ea. Apoi cu bricheta… Iată pasaje din rechizitoriu!

„Sesizând miros de fum, vecina de la opt a sunat la 112. Pe fundal se auzeau țipetele Valentinei”.

E conform reporterului buzoienii.ro partea cea mai înspăimântătoare a rechizitoriului procurorului de caz. Strigătele de durere și de moarte ale Valentinei au fost auzite mai devreme de alți operatori de la 112 atunci când doi dintre prietenii lui Cosmin Dan au sunat la rându-le la 112.

Alt pasaj groaznic e cel al comiterii crimei. Rapid, voluntar, fără nicio remușcare.

Cosmin Dan a luat sticla cu benzină și a mers către dormitorul unde se afla Valentina. A aruncat spre ea cu benzină. Cu ajutorul unei brichete, inculpatul a aprins benzina aruncată pe obiectele de mobilier și pe victimă, fapt ce a determinat izbucnirea unui incendiu” – conținut rechizitoriu

Procurorul de caz a reținut și alte aspecte, ce devoalează filmul întreg al tragediei:

*Cosmin și Valentina au fost iubiți. Deși, Cosmin avea oficial o altă prietenă de aproximativ un an, Cosmin și Valentina continuau să se vadă.

*Scandal a fost în apartamentul Valentinei și la ora 13.00 (ziua dinaintea tragediei). Valentina a fost vizitată de Anisia (prietena oficială) și o prietenă de-a acesteia. La apartament a ajuns și Cosmin Dan și a izbucnit cearta. Cosmin a fost dat afară.

*Seara Valentina a dat o petrecere cu muzică, dans și băuturi alcoolice.

*Fetele i-au trimis la ora 02.00 un mesaj lui Cosmin Dan cu mesajul „am aflat tot”

*Cosmin Dan se afla în clubul BOA din București cu trei prieteni. S-a enervat la vederea mesajului. În timp ce a stat în club a băut whisky (o sticlă de 1,5 litri la comun cu prietenii) și a prizat două linii de cocaină.

*La ora 05.00 au plecat spre Buzău. Cosmin Dan a cerut să fie lăsat la blocul Valentinei. A urmat o nouă ceartă, jigniri reciproce, Cosmin a lovit-o pe Valentina cu palmele și a îmbrâncit-o.

*Cosmin Dan a pus în aplicare gândul de a o arde de vie! A rugat doi dintre prietenii cu care fusese la București să-i aducă o sticlă cu benzină.

*Prietenii s-au conformat și au cumpărat un litru de combustibil de la benzinăria MCM (capăt Bd. Stadionului). Au intrat în bloc și chiar în apartament. Când a văzut ce face Cosmin Dan cu benzina unul dintre prieteni a ieșit pe casa scării. Celălalt a rămas înăuntru, dar ar fi fost încuiat în baie.

*Vecina trezită de scandalul de la etajul 9 s-a întâlnit cu Cosmin Dan și cei trei tineri aflați în apartament la etajul 8.

*Din zona Aleii Insulei, Cosmin Dan și doi dintre prieteni au luat un taxi cu care au mers acasă la Anisia, în cart. Mihai Viteazul.

*Pompierii care au stins focul au găsit la finalul intervenției o mogâldeață ghemuită în dormitor între pat și balcon. Medicul legist a constatat pe cadavrul ars pe 100% din corp un puternic miros de benzină, semn că și Valentina a fost stropită cu combustibil.

Vineri procurorul, la încheierea rechizitoriului l-a trimis în judecată pe Cosmin Dan. Ce riscă acesta puteți citi AICI.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „A luat sticla cu benzină și a aruncat înspre ea. Apoi cu bricheta… Iată pasaje din rechizitoriu!

  • Ti ai dat foc la valiza baiete!

  • alah procuror n-are la dosar nici un complici din toti participanți a rămas doar unu singur , se vede destul de clar faptul că cei prezenți la această faptă oribilă au pe cineva cu putere în spatele lor , încă o dată dovadă că justiția din românia este coruptă sau foarte slabă în anchete

  • Daca sunt citate din rechizitoriul procurorilor e grav rau de tot… daca cu asa scriere penibila ajung oameni la puscarie e destul de grav, pana si un basm de acum sute de ani e mai bine scris si chiar te face sa crezi ca e adevarat desi nu e, ceea ce acest rechizitoriu nu reuseste decat poate sa te convinga ca e facatura.
    Un judecator normal la cap l-ar achita doar dupa ce citeste penibilitatea asta de rechizitoriu. Nu poti sa te prezinti cu asemenea mizerie in instanta si chiar sa obtii condamnarea cuiva, cel putin nu intr-o instanta in care se presupune ca respecta principiile de drept… dar in Romania instantele au demonstrat de atatea ori ca nu respecta principiile de drept si condamna oameni dupa bunul plac si dispozitie.

  • Eu sunt 99% sigur ca e nevinovat si ca singurul vinovat al incidentului e chiar cea care a murit… e o vorba romaneasca care zice ca ce cauti aia gasesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.