A mai rămas o lună. Eforturi considerabile pentru ca zona să arate impecabil

Muncă asiduă a lucrătorilor de la Urbis Serv pentru a termina la timp modernizarea zonei din preajma Cimitirului Eroilor.

Pe 17 mai de Ziua Eroilor – Înălțarea Domnului la Buzău se va desfășura un eveniment de amploare internațională, cu invitați din cel puțin zece țări (care au soldați înmormântați în Cimitirul Eroilor din Buzău).

Până atunci întreaga zonă trebuie să arate impecabil, iar eforturile echipelor de la Urbis Serv sunt considerabile.

Trebuie asfaltat carosabilul, amenajate trotuarele (cabluri subterane, dale, pistă pentru biciclete), primenite cele două cimitire (Eroilor și cel sovietic), montate panourile cu scene istorice pe gardul unității militare etc.

„Facem eforturi pentru a termina la timp. Și vom termina, cu speranța că vremea ne va permite să lucrăm în fiecare zi. Astăzi s-a turnat ciment pe porțiunea de trotuar dintre cimitir și benzinăria OMV. De mâine se va continua înspre parcul de la Integral. Urmează un strat de nisip și apoi montarea dalelor. De săptămâna viitoare vom începe și asfaltarea. Până atunci va trebui frezat carosabilul până de la giratoriul de la Kaufland Sud până la intersecția spre Șoseaua de Centură”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director la Urbis Serv.

Dar cea mai pretențioasă muncă – o premieră la Buzău – este coborârea în subteran a cablurilor (electricitate, internet, tv, telefonie). Pe partea cu unitatea militară operațiunea abia a început, iar probleme pot apărea la tot pasul.

loading...

3 comentarii la „A mai rămas o lună. Eforturi considerabile pentru ca zona să arate impecabil

  • Ne bucuram enorm ca acea zona va arata impecabil….restul nu oricum contam. Ca pe vremea lui Ceausescu, in fata vopsit gardul si in spate leopardul :))

  • Dooooamneee ce lentoare… s-a decapat de cateva zile bune. Se va asfalta ziua la sfantu’ asteapta…noaptea nu se poate… Trotuarul de pe partea cu Rompetrol asteapta asfaltul sau pavajul de zeci de zile… Profesionalism romanesc!

  • Pariez că va fi o lucrare făcută de mântuială…vom vedea peste 3 ani cum vor arăta trotuarele, gardul împopoțonat cu picturi, spațiul verde, etc.Dar stai liniștit Auras
    ca poate până atunci vei schimba stăpânul și vei da vina pe greaua moștenire,dușmanul poporului,etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.