A mers să vorbească azi cu rudele îndoliate

Gest frumos făcut azi de primarul Constantin Toma.

Primarul a zărit lacrimile din ochii soțiilor și rudelor celor cinci militari buzoieni decedați în Afganistan.

Astfel, la finalul ceremoniei dedicate eroilor buzoieni, Toma s-a îndreptat către soțiile și părinții îndoliați pentru a le adresa câteva cuvinte de consolare.

Cei 5 eroi buzoieni

Ciprian Polschi (mun. Buzău)

Mădălin Stoica (mun. Buzău)

Adrian Vizireanu (mun. Buzău)

Iulian Dumitrescu (mun. Buzău)

Dan Ciobotaru (Brăești)

Pentru cei patru eroi din municipiu, orașul Buzău a făcut gesturile de recunoștință necesare. Patru străzi din oraș au primit numele lor, iar fotografiile lui Ciprian, Mădălin, Adrian și Iulian pot fi văzute pe Calea Eroilor.

O bilă albă primesc azi și elevii de la Colegiul Tehnic și, atenție, de la Școala Specială pentru că au participat la Ziua Eroilor. Primii, chiar au depus o coroană la finalul ceremoniei.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „A mers să vorbească azi cu rudele îndoliate

  • Au murit asumat. Nu sunt eroi, ca nu au realizat ceva iesit din fisa postului ori si-au pus viata lor in pericol pentru a o salva pe a altora (actele de camaraderie sunt necesare si normale la un soldat, nu se pun). Au plecat pentru bani in niste teatre unde Romania e fortata sa participe, de dragul parteneriatelor, deci nici asta cu aparatul tarii nu tine. Este regretabil ca se intampla si astfel de evenimente neplacute, dar in meseria lor nu e ca si cum nimeni nu se astepta, sau ca a venit ca o surpriza. Domnul primar procedeaza corect, institutional, dar mi-e ca-n van si fara finalitate.
    Condoleante familiilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.