A murit Alexandru Arșinel!

Actorul Alexandru Arșinel se afla internat la terapie intensivă, la Spitalul Universitar de Urgență București, din 15 septembrie. 

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe.  Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea spitalului într-un comunicat oficial.

Arșinel și Stela au constituit unul din cele mai apreciate cupluri de actori de comedie din România

Potrivit informațiilor furnizate de medicii spitalului, Arșinel a fost internat pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat.

În august, actorul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Arșinel a făcut în 2013 un transplant de rinichi. În 2017 a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Cunoscute sunt și afecțiunile pe care le avea la coloană și alte operații la care a fost supus de-a lungul timpului.

Alexandru Arșinel s-a născut în 4 iunie, 1939, în județul Suceava, localitatea Dolhasca.

A urcat prima dată pe scenă în 1954!

Actor de comedie, Arșinel a contribuit la teatrul românesc de revistă, televiziune și film. A fost 20 de ani director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

Prin intermediul televiziunilor, Arșinel și-a câștigat o amplă notorietate mai ales pentru parteneriatul longeviv de joc avut cu actrița Stela Popescu, care a decedat în noiembrie, 2017.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „A murit Alexandru Arșinel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.