A murit Bogdan Stoicescu. A fost om de sport, de afaceri și politician la Buzău. Iată cum explică familia ultimele sale ore

Astăzi l-a prânz s-a prăpădit Bogdan Stoicescu, cunoscut om de afaceri și de sport din Buzău, care a cochetat o vreme, fără succes, inclusiv cu politica.

Familia e în stare de șoc, întrucât ieri pe vremea asta se simțea bine.

„Noi îl știam sănătos, n-a avut nicio boală, nicio operație, nimic serios. Ieri a fost bine, dar pe seară a început să acuze probleme de respeirație. Toată noaptea i-a fost rău, iar dimineață l-am dus la Spitalul Municipal din București. Din păcate, starea i s-a agravat subit și, în două ore de la internare, a murit. Suntem în stare de șoc, nu ne vine să credem, tot mai gândim că e doar un coșmar”, ne-a declarat fiul său cel mare, pe care îl cheamă tot Bogdan.

Stoicescu senior mai are doi băieți gemeni, mai mici, Ștefan și Emil. Familia, încă în stare de șoc, n-a putut afirma încă dacă corpul decedatului va fi adus la Buzău înainte de înmormântarea care va avea loc, cel mai probabil, în București.

Bogdan Stoicescu a copilărit în cartierul Poștă, iar în tinerețe s-a remarcat grație boxului, fiind un pugilist talentat.

După revoluție a intrat în afaceri, a dobândit o parte din spațiile fostei IIRUC pe care le închiria. A avut afaceri și în agricultură, în transporturi, pază și protecție.

În perioada în care a reușit să facă profit și-a permis să țină, pe pierdere, ziarul Frontal și o ediție de campionat echipa AS Stoicescu în liga a treia.

Citește și articolul: Iată ce au hotărât azi judecătorii în cazul șoferului beat care a omorât biciclistul de pe podul de la Mărăcineni (click AICI)

Apoi a închis și ziarul și echipa de fotbal. A mai apărut în spațiul public în 2012 când a candidat pentru PPDD pe un post de deputat. Marea sa dragoste a rămas boxul, organizând la Buzău și București numeroase gale pugilistice.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „A murit Bogdan Stoicescu. A fost om de sport, de afaceri și politician la Buzău. Iată cum explică familia ultimele sale ore

  • L-am cunoscut pe Bogdan Stoicescu în 2012, ca un om foarte corect. Nu cred că a nedreptățit vreo vietate în viața lui. Era un om cu frica lui Dumnezeu, ținea post, încât mă miram în sinea mea cum a putut rezista în jungla afacerilor. Auzisem de el din lumea boxului. Vorbea cu plăcere despre frații Ilie și Sandu Târâlă(campion balcanic), doi jirlăieni, foști pugiliști remarcabili, prietenii de-ai mei din copilărie. Iubea sportul, dar îl interesa și presa. Intenționa să deschidă un post local de televiziune la care insista să fiu realizator de talk show politic și de emisiuni culturale. Nu l-am încurajat să-și irosească resursele în această direcție și cred că am făcut bine. Din când în când mă suna să-mi ceară părerea referitor la unele aspecte politice, mai ales în perioadele electorale. Cu sincere păreri de rău transmit condoleanțe familiei, mă rog lui Dumnezeu să-i primească sufletul bun și generos în rai cu drepții. Neștearsă amintire!

  • Pingback:

  • Stoicescu Bogdanel a lasat in urma 4 baieti.Cel mai mare este Radu-Cornel,urmatorul Bogdan si gemenii.Dumnezeu sa il ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.