A murit Cornel Diaconiță, fost șef al piețelor la Buzău

Șoc printre cunoscuții lui Cornel Diaconiță, fostul șef al piețelor din Buzău.

Avea 61 de ani și era căsătorit cu cântăreața Mădălina Manolache

Cauza cea mai probabilă a decesului a fost un infarct.

Astăzi, Diaconiță a fost la serviciu – era director adjunct la Direcția Agricolă Buzău – iar apoi s-a așezat în pat pentru a se odihni. Așa a fost descoperit de către o vecină, trimisă de soție întrucât Cornel Diaconiță nu răspundea la telefon. A fost chemată Ambulanța, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

În ultimii ani, Cornel Diaconiță, membru PSD, a mai activat la Prefectură – în perioada Carmen Ichim – dar și în postul de consilier județean.

Era genul acela de om bun, care căuta să nu supere pe nimeni și, dacă putea, dădea oricui o mână de ajutor.

Dumnezeu să-l ierte!

Citește și:

loading...

11 comentarii la „A murit Cornel Diaconiță, fost șef al piețelor la Buzău

 • A fost și un mare revoluționar…

 • … dacă s-a înțepat cu vaxul guvid e clar….rezultat : infarct!…

 • As recomanda tuturor care se cred mari si tari ,sa ia aminte,omule esti muritor!

 • Vorba unui primitiv, medieval, nevaccinat: forma ușoară de la vaccin se numește deces. Busteriștii sunt uluiți. Nu știu ce să mai creadă. Le-a intrat verdeața aproape toată.

 • Ne dispar ”valorile”… Asta ca să lămurim cum e cu partea profesională.

  Condoleanțe familiilor îndoliate! Niciodată nu ne vine ușor în astfel de momente, indiferent de caracterul celui decedat.

 • Poate ca apartenenta la psd i.a fost fatala….

 • Pixele, tot de la vaccin …. tot de la vaccin….ai ramas cu un neuron ?!
  Imi place cand postezi sub indentitati diferite in acelasi articol, …mare caracter !!!
  La Multi Ani ! A fost ziua ta, de curand. Stiu cine esti si cum te duce capul 🙂

 • ”Cătălin” e domnul care-i lăuda pe englezi că-s deștepți, că doar nu de proști s-au vaccinat 90%, apoi tot el îi numea proști, că i-a păcălit Farage cu brexitul. Omul e fan oi, aia e, nu insistăm, oscilează de la bârsană la merinos, după subiect :)))
  @ Pixel, dacă era ”imunizat”, a fost alegerea lui. Probabil subiectul va fi dezbătut la parastas, dar cert e că dlui Cornel nu-i mai pasă acum, ca o ironie tristă a sorții.

 • @ Diavol
  În ceea ce privește „imunizarea” ai dreptate și nu prea. Cunosc foarte mulți adulți care au fost forțați de împrejurări să-și introducă în organism un ser experimental. Și nu este vorba că nu mai aveau voie la Mall! Am o rudă care nu s-ar fi vaccinat în vecii vecilor dar n-o primeau în spital să-și viziteze mama internată (ironia sorții este că după prima doză a zăcut inconștientă în baie minute bune), să ne aducem aminte și de perioada în care se trâmbița că nu începe școala fizic dacă 60% din personalul didactic nu e vaccinat, bolnavi cronici care nu mai erau primiți în spitale. N-o mai lungesc, nu înainte să amintesc de vaccinarea copiilor între 5 și 12 ani care nu poate fi încadrată în categoria „alegerea lor” și modul în care corifeii vaccinării, Rafila și Gheorghiță, au evitat cu dibăcie să-și vaccineze odraslele aflate în acest interval de vârstă.
  Probabil, din toamnă se reia campania de vaccinare și odată cu ea și propaganda aferentă „vaccinarea e sigură și eficientă”. Am ceva îndoieli în ceea ce privește posibilitatea ca de la toamnă să mai emitem și păreri diferite de propaganda oficială. Acum, domnul Tereacă chiar face jurnalism aprobând și publicarea comentariilor din categoria „audiatur et altera pars” dar nu peste mult timp doar criticarea UE și NATO va fi suficientă pentru a putea fi catalogat terorist și pedepsit ca atare.

 • @ Diavol
  În privința iubitorilor de ovine am altă abordare. De-a lungul timpului am observat că ignorarea are un efect devastator asupra lor. Nu-i bag în seamă, nu răspund la provocări. La un moment dat explodează și se relevă în toată splendoarea lor.

 • Prietene, avem pe de o parte o lume medicala internationala care sustine vaccinarea anti-covid, cu argumente stiintifice si cateva miliarde de oameni imunizati deja. De asemenea, avem clar cifrele celor spitalizati si decedati covid – 90% din ei NE-vaccinati.

  Apoi, te avem pe tine, un mare admirator al functiei copy-paste si al site-urilor de mare angajament, gen http://www.rechindebahlui.ro plus altele !
  Aberezi pe aici pana la delir, precum propaganda putinista SI sub diverse identitati in acelasi timp, ca sa iti sustii propriile ineptii, la stilul KGB-ist.

  Nu iti dai seama cat de ridicol esti ?! Si copiii si-au dat seama ….

  PS oamenii mureau si inainte de Covid & vaccin, de infarct, AVC si alte afectiuni de toate tipurile. In Romania, prima cauza de deces sunt bolile cardiovasculare, de vreo 30 de ani !
  NU MAI ABERA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.