A murit Cristi Oprea, șeful de post din comuna Breaza (jud. Buzău)

Autoturismul condus de polițistul buzoian a intrat frontal într-un TIR, vineri dimineața, în județul Brașov, pe drumul spre Sighișoara.

Fiarele mașinii în care au murit pe loc cei doi doi bărbați, ocupanți ai locurilor din față, s-au întins pe zeci de metri.

Cristi Oprea lucra la Poliția Merei și era șef de post la Breaza

Fetița de trei ani a polițistului a fost scoasă cu greu de salvatori și dusă la spital.

Conform Centrului Infotrafic un autoturism a pătruns pe contrasens la ieșirea din Rupea înspre Sighișoara pe un segment de drum în curbă, şi a intrat în impact cu un autotren. După producerea accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pe ambele sensuri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a informat că, la sosirea echipajelor de descarcerare şi prim-ajutor, trei victime erau încarcerate. Dintre acestea, doi bărbaţi au prezentat leziuni incompatibile cu viaţa.

Copilul care a fost rănit în accident, în vârstă de 3 ani, conştient, a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Rupea şi transportat la spital.

Celelalte două victime, două femei, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov. Una dintre femeile rănite, soția polițistului, lucrează la Ambulanța Buzău.

Cele două familii mergeau spre Tg. Mureș, la un meci de handbal feminin – junioare, unde urma să joace și fata mai mare a polițistului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „A murit Cristi Oprea, șeful de post din comuna Breaza (jud. Buzău)

 • Dumnezeu să îl odihnească în pace!!
  Sanatate multa soției și fi cei aflate in suferinta!!

  Răspunde
 • Regrete enorme
  O familie extraordinara
  O persoana excepțională,….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.