A murit femeia lovită pe trecerea de pietoni. Șoferul de pe BMW a încurcat-o!

Ieri a murit după mai multe zile în care a fost în comă Mirela Jugănaru Coroban, femeia de 51 de ani lovită săptămâna trecută pe trecerea de pietoni de la Kaufland. Aceasta avea doi copii.

Anunțul a fost făcut de Costel Vânătoru, cercetător la Stațiunea Legumicolă, acolo unde femeia lucra.

Vestea a produs consternare printre cunoscuții, prietenii și rudele femeii, dar se constituie și într-o lovitură de leucă în moalele capului pentru tânărul de 23 de ani, șoferul BMW-ului.

Acesta va fi acuzat de procurorul de caz de ucidere din culpă și riscă să facă închisoare cu executare.

Din cauza neglijenței și a vitezei la volan, miercurea trecută acesta a izbit-o pe femeie pe trecerea de pietoni, iar din cauza loviturilor puternice la cap aceasta a intrat în comă până ieri când a decedat.

Răstimp, primăria și poliția au anunțat desființarea respectivei treceri de pietoni, unde șoferii obișnuiau să vină cu viteză. Se va înființa o altă trecere de pietoni, dar dotată cu semafor cu buton, după cum buzoienii.ro a scris AICI.

Se mai cuvin a mai fi făcute două mici comentarii.

Unu: pietonii au la rândul lor obligația să verifice la trecerea de pietoni dacă șoferii i-au văzut și au intenția de a opri. Din păcate sunt dese cazurile în care pietonii, uneori cu telefonul mobil la ureche, se aruncă pe carosabil fără a arunca o minimă privire în stânga și în dreapta. Acest lucru ar trebui spus elevilor săptămânal la orele de dirigenție până la inculcarea acestei practici.

Doi: Poate după această tragedie comunitatea tinerilor cu BMW din Buzău, fără nicio carte citită, dar cu tupeu de cartier, se va cuminți măcar pentru câteva săptămâni.

Citește și articolul: Ce om puternic! Era calm după ce-și pierduse soția și fiul în accident!

Deși e mai greu de crezut întrucât facebook-ul e plin de jigniri la adresa celor câțiva ziariști locali care au încercat să-i pună la punct, ca și pe motocicliștii care au obiceiul de a tura motocicletele la miezul nopții.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.