A murit în această dimineață. Iată ce s-a întâmplat

Sfârșit de drum, la 78 de ani, pentru băbuța reclamată în dese rânduri că rupea florile din parcurile din Buzău.

În această dimineață, în zori, aceasta a fost spulberată de o mașină. Dovada că este ea o constituie plasa. Uitați-vă cu atenție.

Pe întuneric și îmbrăcată în haine închise la culoare, băbuța a încercat să traverseze șoseaua Buzău – Ploiești fără a se asigura.

S-a întâmplat la Ulmeni la cinci dimineața. Un autoturism a spulberat-o.

„Trafic blocat pe DN1B, în localitatea Ulmeni, un şofer buzoian de 67 de ani care circula pe direcția Mizil-Buzău, a surprins şi accidentat mortal un pieton, o localnică de 78 de ani,care s-ar fi angajat în traversarea drumului, neregulamentar şi fără să se asigure” – informare IPJ Buzău

În ultimele ore, mai mulți cititori buzoienii.ro ne-au sesizat că aceasta era folosită la cerșit de un individ din Ulmeni, care o aducea în fiecare dimineață la Buzău și apoi o trimitea înapoi la Ulmeni. Asta după ce o deposeda de câștigul strâns.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „A murit în această dimineață. Iată ce s-a întâmplat

 • Dumnezeu să o ierte!
  Poliția ar trebui să verifice cine era cel care profita de pe urma bătrânei.
  Cazul nu este singular, din păcate. Mai există o bătrână care vinde flori prin restaurantele din Buzău, adusă fiind de niște indivizi cu un Fiat Palio break, cu numere de Bulgaria.

 • Politia doarme si ia bani mukti la salariu
  Sunt zeci de proxeneti in Buzau ce exploateaza fete, au anunturi pe olx si publi24 , daca ar vrea in cateva ore i.ar identifica pe toti e simplu. Dar NU se vrea.
  Poliția prefera gainarii sau sa stea in birou la caldura

 • Politia e mana in mana cu adevaratii infractori, treaba lor e sa acopere adevaratii infractori si sa abuzeze la comanda pe ceilalti care nu fac nimic, sau fac niste nimicuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.