A murit la spital. Spulberată pe trecerea de pietoni. Buzău

Cel mai trist Crăciun posibil pentru Alexia și Ana Maria, două fete din Limpeziș (com. Movila Banului, jud. Buzău).

De la Spitalul Floreasca a venit vestea cruntă că mama lor, Simona Ungureanu s-a prăpădit pe patul de spital.

Tânăra mămică (31 de ani) se afla de pe 4 decembrie în comă. La șase dimineața, femeia a fost lovită în plin de un râmnicean de 51 de ani pe trecerea de pietoni de la Drăgaică. Victima a zburat câțiva metri prin aer înainte de a da cu capul de asfalt.

Personalul de pe ambulanță a găsit-o inconștientă. În UPU s-a constatat că era în comă, cu fracturi la osul occipital (din spatele capului), la bazin și gamba dreaptă. A fost transferată de urgență la Floreasca, în București, iar miercuri, de Crăciun, familia a primit vestea cruntă a decesului.

Originară din Florica, Simona se căsătorise recent cu Florin, un băiat din Limpeziș, cu care se înțelegea bine de mai mulți ani. Destin crunt, în doar trei luni, în aceeași casă, de la cântecele vesele ale lăutarilor se va trece la cel funest, de prohod.

Luni trupul neînsuflețit va fi adus la Limpeziș, iar miercuri va avea loc înmormântarea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „A murit la spital. Spulberată pe trecerea de pietoni. Buzău

  • Dumnezeu să o odihnească în pace! Ar fi putut să nu se întâmple această tragedie. Era una din zilele libere ale Simonei, dar șefa ei a sunat-o și a chemat-o la serviciu. lucra ca bobinator si era o persoana de încredere… Simona era o fată foarte harnică și respectuoasă. a onorat această cerere din respect… și pentru ca fetele ei să nu duca lipsă de nimic. Cum să nu ne fie greu pentru aceasta pierdere! Dumnezeu să-i întărească și să le dea putere celor din familie să treacă peste acest mare necaz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.