A murit la Terapie Intensivă. Al doilea caz la Buzău în ultimele ore!

UPDATE:

Cazul anunțat în premieră de buzoienii.ro a fost confirmat oficial.

Prefectura Buzău: „Pacient în vârstă de 35 de ani din Buzău se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV2 în 19.03.2021 și transferat pe secția de pneumologie. Evoluția clinică este nefavorabilă fiind transferat pe secția ATI în 21.03.2021, iar în 01.04.2021 pacientul a decedat. Comorbiditati: anemie ușoară.

Alexandra și Alexandru. În februarie la restaurantul hotelului la Predeal. Doi tineri educați, frumoși, o familie asemenea. Familie acum distrusă!

Alexandru s-a prăpădit în urmă cu câteva ore la Terapie Intensivă, la spital. Avea Covid!

Soția, Alexandra, copleșită de durere a postat pe facebook mesajul de adio. Mesaj însoțit de un colaj de fotografii împreună.

„Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru tine, ființa mea cea mai dragă, am sperat până in ultimul moment, ne-am rugat pentru însănătoșirea ta, dar faptul că te-ai stins, poartă cu sine o durere pe care nimeni nu ne-o poate vindeca, ni s-au spart sufletele, doar iubirea lasă o amintire pe care nimic nu o poate fura vreodată.
Nimic nu-mi va mai mângâia sufletul la fel cum o făceai tu, iar lacrimile mele niciodată nu se vor opri, ele îmi ard ochii, fața, inima….

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens tuturor, avem sufletele sparte în mii de bucăți, totul e crunt și nedrept….
Ne-am promis fericire unul altuia și așa va fi, eu, Vicențiu și toată familia vom rămâne mereu cu privirea către cer, unde tu ne veghezi pururea, dragul nostru….

O zi tristă a fost data de 31 Martie….toate faptele tale bune, toată dăruirea ta, un om de cinste, cu o educație nemaintâlnită, cum nu se va mai naște niciodată, un Luceafăr, vei fi în continuare, negreșit, modelul fiului nostru…

Îl vom căuta pe Alexandru doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată….

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN LINIȘTE ȘI PACE, veșnica mea dragoste! Amin”

Ce trist! Vicențiu, un copilaș de câțiva anișori va trăi fără tată!

Alexandru absolvise Universitatea Maritimă din Constanța. Ultimul loc de muncă l-a avut în port la Hamburg (Germania). Ea, Alexandra, era studentă la stomatologie la Constanța.

Este al doilea deces al unui tânăr din ultimele ore de la Terapie Intensivă de la Buzău.

Ieri s-a prăpădit la 42 de ani Nicoleta Georgiana Călin, economistă la CJ Buzău. Click pe știrea de mai jos pentru mai multe informații.

loading...

7 comentarii la „A murit la Terapie Intensivă. Al doilea caz la Buzău în ultimele ore!

 • Hai, necredincioșilor, mai vreți exemple de oameni care pierd bătălia cu acest virus nenorocit? Hai, ieșiți in stradă, strigați „jos pandemiiiia, jos masca, jos co-vi-du, li-ber-ta-teee, vrem în clu-buri” etc, inconștienților!
  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 • In timp ce restul lumii statea in casa si se ferea de multimi, ei se plimbau prin tara pe la petreceri… si mai era si obez caruia si o simpla raceala ii putea fi fatala. A gasit ce a cautat… a petrecut pana a murit.
  Nu prea pare tanar, pare trecut bine de tot de 40 de ani. Daca nu facea facultate si se baga in MAI era considerat batran pensionar la varsta asta.
  Nici sotia nu pare tanara desi se da studenta… probabil de rusine sa nu spuna ca e casnica s-a apucat de facultate la 35 de ani.

  Guvernul se foloseste de acesti inconstienti obezi care baga in ei mancare si bautura pe la toate petrecerile pentru a tine inchisi ca la puscarie tinerii sanatosi care ar trebui sa isi traiasca viata la maxim, si nu numai.

 • @Anonim: Cine ești tu, sa dai verdicte legate de viata unui om? Sa-ti fie rușine!

 • Nicoleta Călin era pe dializa si avea si insuficienta cardiaca. De cand o stiu era și așa, mai plinuță. La fel de sensibila s-ar fi dovedit si daca, in loc de pandemie si covid, sa zicem ca ar fi mers in Mexic si ar fi intepat-o vreo musca specifica locului.
  Cea de-a doua victima… nu pare, trupeste, un exemplu de conduita alimentara. Poate si ceva comorbiditati si au decedat doar asa de sanchi de cuovid, ca si in cazul domnului Freddie Mercury, din cauza pneumoniei, nu „de” SIDA?!?

 • Mare ți-e grădina , Doamne ! E dureros câtă lipsă de empatie , calitate umană și creștinească , poate genera această perioadă tulbure , prin gura unor „postaci atotștiutori” , rătăciți pe acest forum …

 • „S a prapadit” ?
  Ce fel de jurnalist de maidan a scris asa ceva?

 • Bai Anonim si (Ne)Om:

  CINE VA DA VOUA DREPTUL SA-L ANALIZATI PE ACEST BAIAT PENTRU KG IN PLUS, BHAI COCLITILOR ?! TARANILOR SARACI CU DUHUL, VOI CE SUNTETI, FOTOMODELE ?!
  Sa va spun ceva: unul gras poate sa slabeasca, dar unul PROST (ca voi) nu mai are cum sa-si revina vreodata. Asa ca, marsh de aici retardatilor !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.