A murit pe loc. „Era un tip optimist și cu mult bun-simț”

El e șoferul (autoutilitarei) care a murit nevinovat în accidentul teribil de miercuri după-amiază din apropierea Popasului Merei.

A murit pe loc, autoturismul VW – scăpat pe contrasens de un tânăr de 31 de ani din Cândești – înfigându-se cu toată puterea în autoutilitara pe care o conducea dinspre Ploiești spre Buzău.

Victima nevinovată se numește Daniel Dinu, avea 49 de ani. Locuia în Dorobanți, avea o familie frumoasă și se ocupa de un magazin la Vintilă Vodă.

Cunoscuții îl regretă nespus. „Mare păcat. Era genul acela rar de om cu mult bun simț, optimist, educat, vesel, glumeț. Cine l-a cunoscut se va întrista mult la auzul acestei vești teribile”

Dan Dinu avea o fată frumoasă, care a absolvit în această vară Facultatea de Drept la București, și avea ca hobby vânătoarea.

Cu o seară înainte să se fi prăpădit a făcut o ultimă postare pe facebook cu câinii săi.

„Din păcate, au rămas fără stăpân”, a comentat un cunoscut în urmă cu câteva minute.

Și șoferul vinovat, un tânăr de 31 de ani din Cândești, a decedat pe loc.

loading...

Un comentariu la „A murit pe loc. „Era un tip optimist și cu mult bun-simț”

  • Nu cred ca a “scapat” masina pe contrasens, ca nu e curba, ci a intrat pe contrasens sa depaseasca, fara sa se asigure corespunzator, cum fac multi. Un gest criminal. Chiar ma intrebam, cand vedeam manevre de genul, cum dracu ajung toti acasa. Uite ca nu mereu ajung…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.