A murit pe loc! Iată ce s-a întâmplat. Galerie Foto – buzoienii.ro

Nicio șansă n-a avut acest biciclist de 45 de ani.

A murit pe loc după impactul violent dintre capul său și parbrizul dubei.

Vina aparține legal biciclistului care ar fi încercat să traverseze Șoseaua de Centură a Buzăului – în dreptul fabricii de bere fără a se asigura.

O astfel de manevră în acea zonă – în care se circulă cu viteză iar valorile de trafic sunt ridicate – poate fi echivalată cu o tentativă de sinucidere.

Instantaneu biciclistul a și fost lovit de duba de bere, condusă de un șofer de 20 de ani din Mărăcineni.

„Un inconștient. Mergea pe bicicletă în fața noastră. Deodată a cârmit înspre mijlocul drumului fără să se uite în spate. Probabil era beat, nu știu. Fie voia să intre aici la fabrica de bere, fie a scăpat biciclete de sub control. A murit înainte să vină cei de la ambulanță”, ne-a declarat un pasager din duba de bere.

Acea zonă de pe Șoseaua de Centură – dintre fabrica de bere și cimitirul municipal „Sf. Constantin și Elena” – e cea mai periculoasă din jud. Buzău.

Aici se vor monta zilele viitoare separatoare din beton ale celor două sensuri de mers pentru limitarea accidentelor grave.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „A murit pe loc! Iată ce s-a întâmplat. Galerie Foto – buzoienii.ro

  • De când tot spun că pun separatoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.