Robert din Cândești a omorât un om nevinovat!

Tânărul din Cândești avea cel puțin 140 de km/h când a ajuns pe contrasens și s-a înfipt cu Passat-ul în autoutilitara care circula regulamentar.

La 140 de km/h s-a oprit acul Passat-ului condus de Robert Tudor (31 de ani). Dacă mai adăugăm și viteza autoutilitarei și impactul frontal, înțelegem de ce ambii șoferi au murit pe loc.

Dacă Robert Tudor pare că și-a căutat-o, din păcate în accident a murit un buzoian nevinovat.

Daniel Dinu (49 de ani) locuia în Dorobanți, avea o familie frumoasă și se ocupa de un magazin la Vintilă Vodă. Cel mai probabil se întorcea de la Ploiești, de unde se aprovizionase cu marfă.

Cunoscuții îl regretă nespus. „Mare păcat. Era genul acela rar de om cu mult bun simț, optimist, educat, vesel, glumeț. Cine l-a cunoscut se va întrista mult la auzul acestei vești teribile”

Dan Dinu avea o fată frumoasă, care a absolvit în această vară Facultatea de Drept la București, și avea ca hobby vânătoarea.

Cu o seară înainte să se fi prăpădit a făcut o ultimă postare pe facebook cu câinii săi.

„Din păcate, au rămas fără stăpân”, a comentat un cunoscut în urmă cu câteva minute.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Robert din Cândești a omorât un om nevinovat!

 • Pentru toate situațiile de genul acesta,consider că vina se împarte în mod egal între cel ce a efectuat depășirea cu viteza mult peste limita legală și poliția română de circulație.

 • Atâta timp cât nu știți trecutul omului nu mai publicați știri de cacat sa căutați voi vinovatul !!

 • Nu-i stim trecutul, dar macar ii stim prezentul. Vinovat era omu cu duba, ca nu a iesit pe camp, sa poata depasi cocalarul, nu?
  Mi-am adus aminte de o stire mai veche unde era unu cu BMW care dupa accident il certa pe ala caruia i-a iesit in fata ca nu a iesit pe camp sa ii faca loc si s-au ciocnit. Aia macar au avut timp sa incetineasca incat sa nu se faca praf complet.

 • Anonim probabil este un prieten de al acestei beizadea. Prietene, cand acest tanar a mers cu 140 km/h, atunci pot sa zici ca are si un trecut mai putin bun, pentru ca poate in trecut tot asa a mers, cu 140 km/h. Nu ar fi trebuit sa dai acel mesaj, nu este o stire cum ai spus tu, este pura realitatea de ce se intampla in Romania cu aceste beizadele care depasesc chiar daca ii vine masina din fata si crede ca cel care vine de sens invers se va da la o parte si va iesi in sant ca el sa depaseasca, ca este el mare si tare si are un junk. Cum a spus si Daniel, vina este impartita, jumate de vina este al acestui tanar si jumate, politiei romane.
  Nu isi mai face treaba politia romana, vor sporuri si bani multi, dar datoria, ioc.

 • @Ciprian, de ce ,,beizadea” zici tu acolo ?? Că acest ins nu e nici pe departe vreo beizadea !!
  Află mai bine înţelesul acestui cuvânt… Beizadelele sunt acei tineri de bani-gata care:
  – pot intra la Haşdeu şi fără a avea cap de aşa ceva (acolo există mereu o ,,portiţă” secretă accesibilă doar celor asemeni lor)…
  – nu muncesc o zi în viaţa lor pt. că au şi obţin tot ce le trebuie…
  – conduc Merţuri şi alte boliduri luxoase primite cadou… deci PRIMITE, nu muncite !!!
  – sunt obraznici şi sfidează în faţă pe oricine, sfidează până şi LEGEA !!
  – reuşesc să acceadă în cele mai importante funcţii publice (Parlament, administraţie locală) de te miri cum şi pe ce merit!!!
  Individul ăsta vinovat intră în categoria cocălarilor cu WC în curte, casă sau gard ce stau să se dărâme, dar cu un BMW arătos la poartă.

  Şi beizadelele, şi cocălarii, potenţiale pericole mortale ori de câte ori se urcă la volan !
  POLIŢIA mult mai vigilentă să fie cu asemenea specii !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.