A plecat un inginer, a venit o învățătoare

Cine dă banu’ hotărăște. E valabil precum într-o firmă și în politică.

„Patronului” Adrian Mocanu, care a achiziționat anul trecut filiala ALDE Buzău, i s-a pus pata de câteva săptămâni pe consilierul local Mihai Alexandru.

Un om de bun simț, bun profesionist, inginer la Electrica, Alexandru a fost dat azi afară de Mocanu jr. din Consiliul Local.

„Da, mi s-a retras sprijinul politic. De ce ? Ghiciți dvs. Nu vă pot spune mai multe. Am fost unul dintre cei trei care am înființat ALDE la Buzău alături de fostul judecător Gh. Pană și Mihai Cristescu. Dar acum, altcineva dictează la partid”, ne-a declarat, cu oareșce regret în glas, Alexandru.

În locul acestuia a depus azi jurământul doamna Kati Orzea, învățătoare la Școala nr. 16 (Ion Creangă) din Micro V.

O apariție ciudată în partidul lui Adrian Mocanu, politicianul de la Buzău care-și dorea/dorește cel mai mult amnistia și grațierea. (Mocanu jr. e de înțeles, având probleme cu tatăl său).

Printr-o postare pe pagina sa de facebook, Kati Orzea anunța că va vota DA la cele două întrebări de la referendum („sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru faptele de corupție” și „sunteți de acord cu interzicerea ordonanțelor de urgență în domeniul justiției”).

Sperăm ca doamna să nu fie dată afară după această comunicare. Apropo de ALDE Buzău, de aici a demisionat zilele trecute Andrei Neder, care a realizat cursa care i s-a întins de a-l critica pe primarul Toma. Neder a mușcat din nadă și a rămas fără postul de viceprimar.

ALDE există la Buzău DOAR pentru două lucruri: al treilea mandat de deputat consecutiv pentru Adrian Mocanu și reapropierea grupării Boșcodeală – Bârlă de banii publici (îndeosebi ai Primăriei Buzău).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „A plecat un inginer, a venit o învățătoare

  • Domnu Mocanu jr.e specialist în sacrificari…ex eufără scrupule

  • Femeia asta mi.a fost învățătoare acum 12-13 ani… în afară de a ne invata sa ne urâm si sa nu fim un colectiv unit nu pot spune ca a realizat alt ceva… pentru mine personal este o femeie pe care o respect datorita diferenței de vârstă, in rest … dumnezeu cu mila … inca odata se dovedește că o pila sus pusă rezolva totul. Welcome in Romania!

  • Ma mira ca inca nu i-au mazilit si pe cei doi consilieri judeteni : MIHAI CRISTESCU si VOINEA NICOLAE .

    Oricum , urmare a acestor masuri deja luate ALDE la BUZAU este in carede libera . Daca MOCANU a venit cu o asa zisa ” zestre ” de voturi de la PSD , pe care a miscat-o la PSRo si mai apoi la PMP ( undeva in jurul a 6% la fiecare astfel de migrare ) , ar fi trebuit sa ” capitalizeze ” ceva si sa adune in ALDE cel putin 10 % . Orice rezultat obtinut la BUZAU de ALDE de sub 10 – 15 % , in ” viziunea ” in care MOCANU ar fi un ” mare lider ” local este o rusine .
    RUSINOS este rezultatul obtinut la europarlamentare de 6 % ! Nu numai ca a adaugat doar un procent la rezultatul obtinut de vechea conducere ALDE BUZAU … ideea este ca cei 5 % care au votat ALDE acum 3 ani s-au topit si au boicotat sau au votat cu alte partide ! MOCANU nu a facut decit sa-si atraga ( partial ) din fidelii migranti pe traseul polutic descris mai sus si a mai beneficiat undeva de citeva voturi de la simpatizantii ALDE din vechea garda , nemilitanti . Per total , din afacerea asta ALDE nu a cistigat NIMIC !la BUZAU !

  • Ar fi interesant de urmarit statistic dinamica voturilor ALDE comparativ la localele din 2016 cu europarlamentarele din 2019 .
    Si de comparat si cu voturile obtinute de PMP in aceeasi perioada . Interesant este ca PMP nu si-a pierdut electoratul la BUZAU desi ” marii lideri ” MOCANU si BADULESCU au plecat din partid , cu toata conducerea judeteana a PMP .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.