A primit multe aprecieri după ultimul anunț

După ce și i-a apropiat pe buzoienii de la periferie (prin campania de asfaltare a străzilor de pământ), Toma a primit numeroase aprecieri în urma ultimului anunț:

„Sunt aici pe strada Iulian Dumitrescu din Dorobanți. Nu vom mai pleca până în iarnă de aici. Vom reasfalta toate străzile din această zonă. De asemenea, întrucât suntem cu asfaltarea și pe Aleea Sporturilor ne vom întinde pe toate străzile și aleile care se leagă de ea. Este clar, vom asfalta cele trei cartiere Dorobanți I, Dorobanți II și Broșteni. De asemenea vom monta aici platforme îngropate și vom moderniza toate locurile de joacă”

În urma acestui anunț Toma a primit numeroase aprecieri. Asta întrucât și pe o alee banală, dar pe care sunt înșirate multe blocuri, locuiesc sute de buzoieni.

Iar în cele trei cartiere (Dorobanți I, Dorobanți II și Broșteni – toate cu drumurile pline de gropi) trăiesc zeci de mii de buzoieni.

Dacă va continua în cei doi ani de mandat cu asfaltările și modernizarea cartierelor Buzăului, Toma va fi sigur că va câștiga la pas viitoarele alegeri.

Deocamdată firma de asfaltări a Urbis dar și cea privată – căreia i s-au atribuit cele 43 de străzi de pământ – lucrează în ultimele zile cu frâna de mână trasă din pricina ploilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Au cuib aici după gardul ăsta. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „A primit multe aprecieri după ultimul anunț

 • Vreau sa aflu numele firmei private care participa la asfaltarea străzilor din orașul Buzău

 • D le primar există o portiune de sosea la ieșirea din Buzau pe soseaua Pogonele spre Slobozia verificati si vedeti starea deplorabila a acelei bucăti de citeva sute de metri poate veți lua o decizie…mulțumesc..

 • nicu, numele firmei e Hidro Salt B92, o firma abonata la contracte cu statul care e condusa de un individ pe nume Deugene Baiculescu.

 • Dle Primar, cu respect, asfaltati si la blocurile din Orizont, la „bogatani” cum spune lumea. Ar fi bine sa aratati putin respect celor care platesc bani multi sub forma de impozite si nu cer ajutoare sociale. De acolo va luati cei mai multi bani, nu din alte parti !!! De la ei incaseaza fiicele dvs zeci de milioane in pensiunea de la munte. Asa ca, aratati respect contributorilor de baza ! Fara banii lor veti sta cam pe tusa cu eforturile de a castiga voturile altora.
  Spor la asfaltare ! Per ansamblu faceti o treaba buna.

 • Dacă nu mă înșel,”la bogatani”,cartierul nu are vechimea străzilor care sunt in curs de reasfaltare.Pe semne,lucrurile au fost făcută de mântuială,de fosta gașcă din primărie.Vis-a-vis de faptul că ați fi cei mai mari plătitori de impozit: sunteți de numărat pe degete,nu mai spun de faptul că nimeni nu știe din ce muncă „cinstită”, ia-ți făcut.Intre un cartier de case de 30 de familii și un cartier de blocuri cu 800 de familii ,care ar aduce taxe mai mari? Nu prea ți-a plăcut matematica,să nu mai spun de economie
  .

 • Da, nu mi-a placut matematica, dar cu siguranta, nici dvs nu prea v-a placut gramatica limbii romane. Dezacordurile din text tradeaza un mic comunist pensionar, care nu a ajuns niciodata in viata sa la strugurii cei acri. De aceea sunt „necinstiti” cei care au ceva bani, nu ? Bafta !

 • da, se vede , ca esti P E N E L I S T. . DACA N AR FI FOST COMUNISTUL ASTA PENSIONAR , N-AI FI FOST NICI TU, OARE TACTU’ CE A FOST? VREUN CAPITALIST IN COMUNISM ?

 • V-am ghicit, deci. Comunist infatuat, arogant, obraznic, necivilizat si pe deasupra si agramat ! Offf….ce specie trista, ce generatie ratata, dar fara vina dvs. De aia suntem aici unde suntem.

 • În Orizont sunt câteva blocuri cu sute de familii care plătesc impozite aferente zonei zero
  Asa ca draga pensionarule, rămâi în mailul tau alb si transpirat in ignoranta si ura din gândirea ta formată la metalurgica cand plecai cu sacoșă cu rulmenti sau mai stiu eu ce
  Pana la urma si aia sunt oameni din orizont si au aceleași drepturi ca matale in dorobanți 2

 • Pe str veteranilor, va invitam la pescuit. Asfaltarea mai dureaza, asa ca s-a introdus stiuca si biban. La cum merge treaba cred va la iarna va așteptăm la patinoar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.