„A profitat că mi-a murit mama și n-am putut să mă apăr”

Reacție astăzi a primarului după ce deputatul ALDE Buzău – Adrian Mocanu și gruparea din jurul său au împânzit facebook-ul cu mesajul că „Toma taie Crângul”.

„E o mare mizerie ce a făcut și nu-i prima oară. A plătit să fie distribuită acea postare mincinoasă pe facebook, deși știe foarte bine că eu n-am nicio treabă. A profitat și de faptul că eu am fost deconectat de la realitate câteva zile după ce mi-a murit mama și n-am putut să mă apăr. Spun că nu-i prima oară pentru că și în 2016 când a candidat ca deputat a tipărit 40 de mii de flyere cu același mesaj, „Toma taie Crângul”. O mare minciună, pe un subiect sensibil la buzoieni, menită să-i prindă în plasă pe cei mai puțin informați. În realitate pe Adrian Mocanu puțin îl interesează Crângul, scopul e doar de a strânge voturi”, a spus Toma.

Primarul i-a înțepat puțin și pe cei de la Direcția Silvică Buzău:

„Nu vreau să intru într-un diferend cu domnul Pitiș și cei de acolo, dar cred că ar fi trebuit să facă mai mult. E până la urmă problema lor, Pădurea Crâng e la ei, nu la municipiu. Ce facem, unii răspândesc tot felul de minciuni și noi stăm în mâinile încrucișate și ne uităm ?”,  spus primarul.

Pe facebook, unii comentatori au remarcat inclusiv o tăcere suspectă a „armatei” PSD din Buzău – care n-a reacționat la atacul virulent îndreptat împotriva primarului.

Clipul lui Adrian Mocanu a strâns 400 de distribuiri și 40 de mii de vizualizări.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Se elimină încă un „boșcodism” din oraș ? „Am propus în comisie, toți au votat pentru”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

9 comentarii la „„A profitat că mi-a murit mama și n-am putut să mă apăr”

  • Domnu’ Toma,este DOAR POLITICA,meciuri,lovituri,parari,atacuri ,contraatacuri,ASTA E .Lasati-va mama linistita,nu o bagati in ecuatie,pt ca NIMENI nu a facut remarci sau a incercat sa profite de drama familila prin care treceti.ALDE mai este in Coalitia locala ce conduce Administratia municipala ? Din virulenta atacului inclin sa cred ca nu cu PSD au ceva ,ci doar cu Primarul,sa fie din cauza initiativelor PERSONALE ale Primarului,gen Iazul Morilor,Demolarea Garajelor,Desfiintarea Bazar, toate acestea insemnind pierderi importante din Bugetul local ?

  • Mai apar multe stiri cu Toma in ipostaza de orfan? E vreun studiu conform caruia multa lume voteaza din mila, sau ce? De ce ti-ai aduce mama moarta in discutia asta sau de ce ar trebui sa fii menajat din cauza asta? Sunt chestiuni personale.

  • ALDE si PSD aceeasi mizerie …..PCR…..

  • Domnul parlamentar de la Alde nu a facut nimic bun pentru Buzau. Acum vrea sa pară activ pentru ca vrea un nou mandat, poate asa isi ajuta taticul sa scape de puscărie. O familie despre care n-am auzit lucruri bune.

  • Nume.. fara suflet si compasiune..

  • Ia intrebati-l pe domnul Mocanu cum a luat pamantul de la oameni, la Fundeni Zarnesti. E o vorbă la români. hotul striga hotii!

  • Mai copile vezi ca dnul primar ii ca tactu. Că ăl bătrân te-a băgat în politică. ca altfel, vai de capul tau. nu-ti aduci aminte cand erai la scoala 8 de cîte ori ai rămas corigent. vezi de lungul nasului. ai ajuns tu sa te iei in gură cu dom primar. RUȘINE !!

  • E o rușine ce face Mocanu fiul! Rușine și de taica-su că-l lasă să debiteze minciunile astea!

  • Familia lui Ardei umplut pot fi senatori și deputați numai într-un județ de retardați vânduți și cumpărați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.