A pus în valiză și o cărămidă ca să stea pe fundul lacului

Elena Natalia avea doar opt anișori când a fost suprimată prin asfixiere de Nicos Metaxas.

Cel devenit ulterior criminal în serie a mărturisit polițiștilor de ce a omorât-o și pe fetiță, după mama ei:

„Cea mică, fetița, m-a văzut când am intrat în casă la ele. După ce-am omorât-o pe mama ei, m-am dus după cea mică în camera ei. Am vrut să fiu sigur că nu las martori sau urme. Ea ar fi fost capabilă să le spună polițiștilor cine a intrat în casă și, apoi, să mă identifice în caz că prima crimă s-ar fi descoperit cumva”, a spus militarul de 35 de ani.

După ce le-a luat viața, Liviei și Elenei, criminalul a găsit în casă două valize în care și-a înghesuit victimele.

Pe drumul spre lacul toxic a avut grijă să caute două cărămizi pe care le-a băgat în valize. Ca să fie sigur că valizele nu vor ieși cumva la suprafață. Și n-au ieșit decât scoase de scafandri. Cea cu fetița duminică 5 mai la ora 16.00, cea cu Livia o săptămână mai devreme.

Pentru găsirea valizelor investigatorii s-au folosit de un sonar care a scanat fundul lacului toxic de lângă satul Mitsero (40 km de capitala Nicosia). Acolo unde au găsit ceva suspect au trimis un robot dotat cu cameră video. Abia apoi scafandrii, echipați cu costume speciale, au intrat sub apă și au înfășurat valizele cu plasă.

Activitatea se continuă și acum, întrucât în lac ar mai fi, conform mărturiei lui Metaxas, o a treia valiză cu trupul unei filipineze.

Din cele șapte victime (patru filipinze, două românce și o nepaleză) au mai rămas de găsit trupurile unei filipineze adulte (Marricar Valdez Arguiola, 30 de ani) și ale unei fetițe de 6 ani (Sierra Graze Seucalliuc) aruncată însă într-un alt lac (Memi lake de lângă satul Xyliatos).

Cu sonarul nu au fost găsite, de aceea se va apela la un radar care să caute și în mâlul de pe fundul celor două lacuri.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.