A rămas cea mai proastă stradă din Buzău. Posibilă cauză

„Domnule Tereacă, pentru că vă ocupați cu din-astea, veniți și la noi pe strada către căminele muncitorești de la Integral. Veniți să filmați, poate vede și domnul primar cum arată strada asta. A rămas cea mai proastă din Buzău. S-au făcut străzi peste tot în oraș, avem rugămintea s-o faceți și p-asta”, e mesajul telefonic primit de dimineață de reporterul buzoienii.ro.

Care s-a conformat, a venit și filmat:

Concluzia e că strada a rămas într-adevăr cea mai proastă din oraș. Cine ține la mașina sa suferă când trebuie să circule pe această alee.

Problema e însă că strada nu e domeniu public, iar Primăria Buzău nu are voie să intervină (legal). Din informațiile reporterului buzoienii.ro acolo e domeniu privat al firmei Integral. Ca Primăria Buzău să o poată asfalta – așa cum s-au făcut sute de străzi în ultimii ani – ar trebui ca firma Integral să o doneze municipalității.

Numai că procedura donației, chiar și dacă proprietarul Integral e de acord, poate dura ani (așa e în România), iar cele câteva sute de familii care locuiesc acolo nu prea mai au atâta răbdare.

UPDATE:

„Cunoaștem problema, am fost chiar zilele trecute acolo. Procedura donației e începută, în această iarnă rezolvăm cu actele, iar la primăvară vom asfalta. Suntem preocupați și de cetățenii de acolo, chiar în aceste zile se montează pe cheltuiala primăriei o centrală termică modernă, pe peleți”, ne-a declarat viceprimarul Ionuț Apostu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „A rămas cea mai proastă stradă din Buzău. Posibilă cauză

 • …poate dura ani…asa e în România…dar a cui este această Românie domnule Tereacă…cine face legi în această Românie, cine a fost la butoane, oare domnii pe care îi tot amintești pe aici nu au nici o vina?

  Răspunde
 • Pe langa faptul ca e sub orice critica, atentie aceste camine figureaza pe BULEVARDUL Industriilor mai nou, in mod logic aceste cai de acces sunt de fapt o fundatura intrarea si iesirea facandu-se prin acelasi punct.

  Răspunde
 • veniti cu totii in centrul orasului pe Aleea Teilor , luati-l si pe Toma cu cascheta in cap , veniti aici cu totii sa vedeti ce nu se vede pe mapamond , luti-o si pe batrana vulpe de la apa / canal , veniti cu totii dar luati-l si pe batranul apartidic Barbu …veniti ca noi avem rabadare , am asteptat americanii si au venit la Caracal , veniti si voi ca noi va asteptam macar pana in 20-30 …

  Răspunde
 • Poate trece cineva din administratie si pe Viitorului si pe strada Unirii, recent botezata cu nume de arbust. Strazi foarte intens circulate, dar intr-o starr deplorabila. Nici bulevardul Unirii nu este cu mult mai bine. In zona aceasta cand?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.