A rupt gardul și a spulberat un biciclist!

Accidentul s-a produs la ieșire din Buzău înspre Tăbărăști.

La volan s-a aflat un șofer de 39 de ani din Gălbinași care venea de la Buzău.

Șoferul a pierdut controlul autoturismului marca AUDI. Mașina a trecut pe contrasens, a lovit un biciclist, a luat un șpan unui copac și s-a oprit în gardul fabricii de lambriuri PVC.

Biciclistul lovit are 55 de ani și este din Gălbinași. A fost preluat de ambulanță.

Ce a rămas din bicicletă!

Vom reveni cu informații despre starea biciclistului.

UPDATE: Și șoferul a fost preluat de o ambulanță.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „A rupt gardul și a spulberat un biciclist!

  • Peste 20 de cruci (numarate cand nu e vegetatie) sunt de-a dreapta si de-a stanga acestui DN2B pe segmentul Buzau-Galbinasi (10 km). Drum drept, cu vizibilitate, dar deloc plan (pe carosabil umed e o aventura sa mentii controlul, pentru ca acele făgașe in asfalt ”te fura”) si marcat nici ca unul judetean. Mereu m-am intrebat, separat de accident, de ce in aceasta parte de Carpati nu exista la intrarea (si iesire, implicit) in localitati, acele scuaruri care deviaza usor directia de mers si obliga la incetinirea vitezei?!? Cum intri in Brasov, apar ca prin minune. Dorm aia de la Drumuri Nationale sectia Buzau in izmene, o frumusete! Cine nu ma crede, sa incerce un drum de Buzau-Brasov pe Intorsura si sa vada cat de brusc se termina asfaltul prost si parapetii ruginiti imediat, DAR IMEDIAT cum intri in Jud Covasna.

  • Tehnologia a devenit ieftina tare, ar trebui radare fixe din km in km pe zona aia, sa nu mai mearga unii dementi cu 180kmph

  • Răspunsul e simplu, nu poți avea nimic bun, atâta timp cât ai o populație majoritar votată PSD, adică ca oile. Unde ați văzut în țara asta să fie majoritate PSD, cu lucruri bune și frumoase? Nu zic că ceilalți nu fură, dar mai și fac ceva, PSD-ul doar fură și mai spoiesc pe ici pe colo, atât.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.