emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

„A rupt lalelele și narcisele din parc. Pe urmă le-a scos la vânzare!”

Frustrare pentru o doamnă din Buzău care a venit de dimineață la Biserica Sf. Îngeri de lângă Piața Centrală.

Urme de pași și primul rând de plante lăsate fără flori

„Am văzut-o cu ochii mei. O bătrână care își face veacul pe aici a intrat cu multă nesimțire pe spațiul verde și a rupt o mână de lalele și narcise. V-am trimis poze, i se văd urmele pașilor pe pâmânt. În trecere i-am făcut și ei poză, se văd florile pe cărăciorul pe care s-a așezat, unde a scos florile la vânzare. Rupe florile de prin parcuri, le fură și pe cele de pe morminte, iar apoi le vinde, mințind că sunt de la ea din grădină”, ne-a declarat doamna, căreia îi mulțumim pentru spiritul civic.

Femeia s-a arătat nemulțumită și acțiunea polițiștilor locali: „Au venit, au constatat și s-au limitat doar să-i ia florile. Atât! Consider că e o încurajare ca și mâine să facă la fel”.

Narcisă ruptă și rămasă la locul faptei

Parcul Sf. Îngeri și împrejurimile sunt într-un proiect de modernizare și înfrumusețare, dar probabil că unii dintre buzoieni nu merită așa ceva.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„A rupt lalelele și narcisele din parc. Pe urmă le-a scos la vânzare!”

  • Poate nu avea bani sa-si cumpere o pâine…Cetățenei cu spirit civic sa i se dea o medalie,, lol,, ca doar a prins un infractor. Mare e gradina…

  • Femeia e cunoscuta in zona centrala, de peste 10 ani sta prin centru si uneori face si turul societatilor comerciale si vinde flori, sau mai degraba ala e pretextul de a atrage simpatia unora care sa ii ofere bani.
    Politistii o cunosc foarte bine, dar si ei se lasa induplecati de povesti lacrimogene.
    Daca era un tanar l-ar fi tarat la sectie unde il incalta cu un dosar penal abuziv si amenzi, ca asa e in Romania, pentru unii legea inseamna abuz la maxim, pentru altii iertare si protejare la maxim.

  • Asta înseamnă să fi turnător doamna ruli spaima p…, spirit civic dar și cinic. Pt. Țiganii din Buzău exista protecție sociala dar pt asemenea persoane lipsite de ajutor nu. Rrrati ai dracu de cinici ce ați fi vrut s-o tavaleasca politia locala?

  • Bătrâna nu vinde flori. E o altă formă de cerșetorie. Unii trecători îi dau câte un bănuț dar nu am văzut pe nimeni să ia și florile. Le rupe degeaba. Dacă avea mai multă minte nu ajungea așa.

  • Batrana cerseste de multi ani in zona sub aceasta forma ,de multe ori i-am dat cate ceva pana intr-o zi cand era bagata toata intr-un colt si cand m-am dus sa-i dau pachetel am constatat ca se ascunsese ca sa poata fuma si sa bea fara sa fie vazuta de trecatori..de atunci am renuntat sa-i mai las ceva…

  • De foarte multe ori i-am lăsat cate ceva,fie banuti,fie ceva de mâncare,ba chiar si de îmbrăcat. Dar am constatat ca mâncarea o arunca, intr-o zi de sâmbătă voia sa imi dea mie o sacoșa de pâine si covrigi. Am intalnit-o la magazin in piata unde isi cumpara țigări si cafea. De multe ori mi-a cerut sa ii cumpăr o sticlă de cola. Nu are nici o scuza pentru faptul ca rupe florile din parc. Daca toți cei ca dânsa ar face la fel ce s-ar intampla?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.