„A spart parbrizul cu capul!”. ACUM, accident pe str. Caraiman.

Vina producerii accidentului îi aparține șoferului de pe autoturismul KIA alb.

Acesta venea de pe str. Vlăsiei (fără prioritate) și nu a oprit la stop, la intersecția cu str. Caraiman (cu prioritate).

KIA a tamponat un Logan al firmei Arabesque care circula regulamentar pe Caraiman.

Problema este că în urma impactului, șoferul și pasagera din Logan au ajuns la spital. Mai grav este pasagera, însărcinată în șase luni, care a spart parbrizul cu capul și s-a lovit la abdomen!

De partea cealaltă, șoferul de pe autoturismul KIA, e vinovat, dar are și el dreptatea sa când spune că nu a avut vizibilitate pentru a se asigura din pricina unei dube albastre parcate aproape de intersecție.

„Eu cred că și șoferul de pe Dacia are partea lui de vină, avea viteză prea mare”, a adăugat șoferul de pe KIA.

În toată această speță e de văzut dacă polițiștii rutieriști se vor îndrepta și asupra șoferului dubei sau dacă vor lăsa întreaga vină pe cel cu KIA. Și să sperăm că bebelușul nu a fost afectat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„A spart parbrizul cu capul!”. ACUM, accident pe str. Caraiman.

 • Un efect al lipsei spatiilor regulamentare de parcare. In orice punct al Buzaului, iesirea intr-un drum cu prioritate este o aventura din cauza lipsei de vizibilitate.
  Dar noi trebuie sa multumim primariei, ca ne face faleza…

  Răspunde
 • Acolo e zona de case. Strazi numai cu case.
  Pe strazile cu case ar trebui interzisa total parcarea pe domeniul public pe carosabil, trotuar sau spatiu verde. Fiind zona de case locurile de parcare trebuie sa fie exclusiv in curtile private.
  In loc ca primarul sa faca asta si sa sanctioneze oamenii din zonele de case care parcheaza pe domeniul public si incurca circulatia, vopseste niste cifre pe jos in zonele de blocuri unde sunt locuri de parcare facute de Ceausescu special pentru folosinta lor de catre locatari. Totul ca sa le ia banii din buzunare tot la cei ce n-au alternativa si nu incurca traficul si care de la constructia blocurilor au primit acele locuri in folosinta gratuita.

  Răspunde
 • La intersectia str Vlasiei cu str Caraiman exista oglinda rutiera tocmai pentru a evita astfel de evenimente. E printre putinele intersectii din zona aceea unde exista vizibilitate indiferent de masinile parcate. Soferul KIA nu are nici o scuza. La STOP se opreste roata. (Oglinda este vizibila in articol, in poza in care indicatorul Stop este marit, deasupra girofarului)

  Răspunde
 • Dacă am respecta acele zig-zag-uri trasate la anumite intersecții….fix pentru motivul lipsei de vizibilitate…..Si daca ne am respecta unii pe alții în trafic…..am citi din ce in ce mai putine articole de acest fel…..intotdeauna de vină trebuie sa fie altcineva…..ba ca avea viteză……ba ca primarul nu a stat acolo in intersectie sa dirijeze traficul (indiferent de culoarea lui politică)….

  Răspunde
 • Degeaba opresti roata la stop daca vizibilitate nu ai decat daca iesi cu masina jumatate pe banda de circulatie, ca e imposibil sa te asiguri fara sa intri pe banda de circulatie ca nu ai vizibilitate ca sunt parcate masinile langa bordura.
  In lege e si prostia aia sa opresti in dreptul indicatorului stop, care de obicei e pus inainte de trotuar, de unde n-ai cum sa te asiguri nici daca ar fi strada goala fara nici o masina parcata langa bordura.
  Infrastructura rutiera e la pamant, iar legea e varza, facuta sa te sanctioneze si daca stai in masina cu motorul oprit in parcarea platita.

  Răspunde
 • În cazul de fata, va spun doar atât, chiar dacă nu a avut vizibilitate nu necesita întrarea sa în intersecție, deoarece domnule conducător KIA, aveți o oglinda în care va puteți asigura, tocmai în cazul în care nu aveți posibiltatea de a va asigura vizual stânga-dreapta.
  Sanatate.

  Răspunde
 • Șoferul autoturismului Kia c’eed este vinovat de producerea accidentului rutier. Intersecția este prevăzută cu oglindă pentru o asigurare mai ușoară. Dar, trebuie să știi să te uiți în oglindă și să realizezi ceea ce vezi.
  Șoferul este angajat MApN și este soțul unei polițiste încadrate direct la Prevenirea criminalității din cadrul IPJ Buzău.

  Răspunde
 • Ionem, pârâcios mic! Cred că știu și cine ești, bărbosule 🙂

  Răspunde
 • @Romulus, tu ai văzut femei cu barbă? Poate doar la circ sau la tv.
  Îmi place adevărul și nu sunt așa cum crezi tu. Nu mă cunoști.

  Răspunde
 • Ionel, asta explica atitudinea dumnealui de dupa accident. Mulțumesc frumos.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.