A stat doar un an. De ce a demisionat

Demisie surpriză, tocmai când talciocul reîncepuse a funcționa, a directorului SC Piețe, Târguri și Oboare – economistul Alexandru Bușcu.

Se pare că motivul demisiei ar fi viziunile diferite de dezvoltare a talciocului/Pieței Volante Drăgaica între Bușcu și primarul Toma.

Cum Toma e șeful, fiind cel ales de buzoieni primar, Bușcu a ales să plece. Abia ce împlinise zilele trecute 1 an în funcție, după ce îl înlocuise în mai 2020 pe Daniel August.

C-tin Toma: „M-a anunțat cu zece minute în urmă domnul Bușcu în privința demisiei. O să facem săptămâna viitoare o ședință de Consiliu Local în care o să numim o nouă conducere și o să discutăm și despre viitorul acestei societăți”

Alexandru Bușcu va rămâne consilier județean. E om de bază în PSD, are 61 de ani, fost pilot și instructor de zbor la Școala Militară pentru Aviație de la Boboc

Citește și:

loading...

6 comentarii la „A stat doar un an. De ce a demisionat

  • Stati, lasati Talciocul sa se dezvolte !
    Mizeria…trebuie sa continue !

  • D-vs. ca jurnaliști care prezentați știrea vi se pare corect ca un fost angajat la stat sigur pensionar cu pensie foarte mare ( Dl. Buscu fost pilot ) sa fie angajat tot la stat pe o funcție de director , bineinteles cu salariu f. mare , când tineri capabili cu studii făcute în tara sau în afara ( studii pe bune … nu din cei care au 3- 4 facultăți făcute la întuneric și pe bani … care nu au nici un fel de competente ) nu sunt angajați! De ce? … fiindcă nu sunt membri PSD. PNL. USR, etc. ! De asta nu da tarisoara noastră înainte! Mergem numai în marșarier, ca racul ! Ajuta Doamne România și da- le minte politicienilor și fa-i sa înțeleagă ca nimeni nu moștenește pământul și mai mult decât atât s-ar putea ca de urmașii lor sa se aleagă praful… de fapt lucru verificat de viata ! În rest … Doamne ajuta și sanatate !

  • Greu sa ții un fost officer sub papuc…. găsește un lacheu ….

  • Acest domn își permite. Are surse garantate de venit. Alții nu își permit „aroganțe” de genul ăsta. Fac direct și argumentat ce spune alesul. Ne vedem la Drăgaică! Mici și bere cum vrea boboru’ ca să uite că da in gropi.

  • A demisionat pentru ca s-au redus indemnizatiile directorului precum si ale membrilor CA-ului (ca e nevoie de 5 ametiti, care mai de care de pe peste tot, fara nicio legatura cu domeniul ori legislatia unui CA, sa vina lunar si sa ia cat castiga unul intr-o luna, dand cu matura pe strada), d-aia, nu ca detinea cine stie ce plan maret. Desi pe profit (singura), societatea tampit sa fii sa o duci pe peirdere, ca doar pui un om la poarta si taie bilet. Cei de la Urbis nu si-au facut rectificare la buget anul trecut, ma uit acum pe site-ul lor, pentru ca a fost an electoral si nu trebuia sa se vada ca e firma supertare dar care pierde bani cu viziunile primarului?!? (intrebare retorica)

  • Pentru mine nu e o surpriza ca a demisionat , e o surpriza ca acceptat sa fie acolo 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.