„A trecut cu roata peste el. Să sperăm că va trăi!”

Accident produs în urmă cu câteva minute sub podul de la fabrica de bere. Un biciclist a fost călcat de roata camionului din imagine.

Biciclistul avea 83 de ani

„Camionul staționa aici pe bretea, aproape de intersecție. La un moment dat, șoferul a dat să plece. Numai că, pe undeva e firesc, înainte de a intra în intersecție s-a uitat în stânga, înspre strada Transilvaniei, înspre oraș, pentru a se asigura. Tocmai atunci traversa strada un bătrânel care mergea pe lângă bicicletă. Șoferul care se asigura dinspre stânga nu l-a văzut și a dat să plece de pe loc pentru a intra în sensul giratoriu. Bătrânelul, în loc să se oprească, a grăbit pasul, sperând să treacă prin fața camionului. Ce a urmat, vă dați seama. Camionul a trecut peste biciclist cu roata dreapta față. Bătrânelul urla de durere. Să sperăm că va supraviețui, acum e în ambulanță în drum spre spital”, ne-a declarat un martor care a văzut tot.

Breteaua de unde a venit camionul. Pe carosabil a rămas șapca biciclistului, iar bicicleta sub mașină

Șoferul neatent speră acum ca dinspre spital să vină vești bune, precum că biciclistul va supraviețui. E un accident nefericit, întrucât de sus, din cabină,camionagiului îi era greu să-l vadă pe biciclistul venit pe jos, din dreapta, prin loc nepermis.

Șoferul ghinionist e cel cu vestă. E din Buzău și are 54 de ani

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„A trecut cu roata peste el. Să sperăm că va trăi!”

  • Din păcate, biciclistul a murit.
    Condoleanțe familiei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.