A trecut glonț și peste limitatoarele de viteză! Accident, acum!

„Performanță” pentru doamna care vorbește la telefon.

Aceasta a reușit – la intersecția dintre Plevnei și Col. Buzoianu – să nu observe stopul, avertizorul cu lumină intermitentă și nici limitatoarele de viteză.

Șoferița a trecut glonț cu al său Peugeot 407 albastru peste guguloaie – nici urmă de frână! – și a intrat direct într-o Skoda Fabia roșie care circula regulamentar pe str. Col. Buzoianu dinspre gară înspre Bd. Unirii.

Lovită în partea laterală dreapta, Skoda Fabia a ajuns pe trotuar, a luat un șpan casei de pe colț și a rămas proptită la 45 de grade pe stâlpul de electricitate. Ce noroc că pe trotuar nu se afla niciun pieton!

În Skoda Fabia se aflau o șoferiță tânără, iar în spate, în scăunelul pentru copii, o fetiță. Din fericire, nimeni n-a fost rănit.

Skoda a fost dată jos de pe stâlp de cetățenii strânși la locul accidentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Citește și:

loading...

6 comentarii la „A trecut glonț și peste limitatoarele de viteză! Accident, acum!

 • Asta inseamna sa iei permisul pe bani si pile multe! Sunt destul de multi in Buzau de genul duduiei… bine ca nu a patit nimeni nimic… Eu unul as suspendao din activitaeta de sofer auto pentru toate categoriile pentru cel putin 1 an dar probabil va primi 90 de zile…:|

 • Asta înseamnă sa nu ai nici măcar 8 clase dar in schimb sa îți dai cu partea. Eu zic mai întâi sa învățam sa scriem si abia apoi sa emitem judecați de valoare!

 • Asta înseamnă ca mai întâi sa faci cele 8 clase si sa înveți sa scrii corect si abia apoi sa emiți judecați de valoare despre un subiect de care oricum nu ai habar. Dar na, banii din șomaj vin, noi stam si comentam doar ca se ne aflam in treaba si țara merge tot înainte!

 • Doamna “banii din șomaj vin”, dacă din întâmplare era copilul dumnevoastră în respectiva mașină, cam care era atitudinea dumneavoastră față de acest incident? Eu zic până una alta, să ne vedem de treabă și eventul să respectăm regulile de circulație. Ideal este să ne analizam în primul rând pe noi, apoi pe cei din jur.

 • femeile la volan cataclism
  merg crispate dupa reguli doar de ele stiute sunt intr o lume proprie
  as fi curios sa vad o statistica a accidentelor si cate din ele sunt cu femei.
  te crucesti cand vezi cata prostie nici nu stii daca sa razi sau ce sa faci
  cica nu a vazut stopul. da ce trebuia sa ii intre in ochi?
  nici atat n o duce capu ca daca vii dupa plevnei e logic sa opresti col buzoianu e de departe mai importanta si fara stop dar……daca ai creierul cat o gaina…
  duduii sa ii ia permisu sa nu i l mai dea niciodata si sa ii faca si dosar penal

 • Uneori ,o clipă de neatenție ,îți poate schimba viața ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.