A TREIA mașină răsturnată într-o SINGURĂ ZI pe șoselele Buzăului!

Conform IPJ Buzău accidentul s-a produs aseară pe E85 în interiorul satului Potârnichești.

Restricția de viteză, 50km/h, a fost facultativă pentru un șofer de 20 de ani care a scăpat bolidul de sub control și a făcut praf gardul a două proprietăți. Martorii spun că acul vitezometrului s-a oprit la 160 km/h.

În mașină se mai aflau doi puști de 16 și 17 ani care au ajuns la spital.

Mașina rula dinspre Buzău spre Rm. Sărat și s-a oprit la câțiva metri de troița din Potârnichești.

Șoferul (20 de ani) e din Valea Râmnicului, iar pasagerii (16 și 17 ani) din Bălăceanu respectiv V. Râmnicului.

Acesta a fost al treilea accident al zilei (de sâmbătă) de pe șoselele Buzăului, soldat cu o răsturnare a unui autovehicul. Detalii în știrile de mai jos:

loading...

6 comentarii la „A TREIA mașină răsturnată într-o SINGURĂ ZI pe șoselele Buzăului!

 • Aviz celor care se muta din oraș ca le pute. Uitați-va la statisticile accidentelor, sunt făcute de tineri cărora din lipsa mobilității oferite de zona urbană se urca noaptea in mașini si se pun in pericol. Mai mult decât atât, pentru a nu li se pune eticheta de “țărani’ de către colegi, masina trebuie sa fie neaparat cat mai puternica, frustrare care iarăși duce la fapte inconștiente.
  Nu luați decizii in folosul propriu, ci pentru copii. Iar cei care o faceți totuși, gândiți-va sa le asigurați o educație solida, ca viața la țara nu mai este ce era o data.

  Răspunde
 • Mini-taranetii lovesc din nou. Ba, faceti in asa fel incat aia de sub 25 de ani sa nu mai poata circula cu masini asigurate pe numele parintilor. Ar trebui interdictie la a da masina celor cu clasa de asigurare mult mai slaba, iar politia sa faca filtre. Te-a prins la 20 ani cu masina asigurata pe numele parintilor sau matusilor, se confisca.

  Noaptea e plin de taraneti sub 25 de ani care se vantura pe sosele inutil si merg ca descreieratii, multi din ei si beti.

  Răspunde
  • Nu mașina provoacă accidente și pagube, ci șoferul. Deci, logic ar fi ca șoferul să aibă RCA.
   Fiecare șofer să aibă istoricul daunelor provocate de când a căpătat permisul. Permisul îți dă dreptul să conduci iar când te sui la volan să ai RCA-ul plătit. Un șofer care nu a provocat nicio daună să aibă un RCA modic iar cei cu daune la activ să aibă un RCA proporțional cu daunele produse.
   Am în proprietate 3 mașini cu capacități cilindrice diferite. La toate 3 sunt obligat să fac RCA. RCA-ul este diferit. Șofer sunt doar eu. Evident că le conduc pe rând. Nu are nicio logică ca RCA-ul să depindă de capacitatea cilindrică. Cu cea cu capacitate cilindrică mică pot provoca daune majore iar cu cea cu capacitate cilindrică mare pot provoca daune minore.

   Răspunde
   • Tocmai ca masina provoaca pagubele in accidente, daca ar fi provocate pagube de sofer nu s-ar mai incadra la accidente ci la distrugere care are alt regim legal.
    Tu militezi pentru un alt sistem de RCA care crezi ca te avantajeaza pe tine, adica vrei un sistem prin care sa scapi sa mai platesti RCA pe toate masinile detinute. Stai linistit ca nu se va implementa asa ceva, ca ar insemna sa dea faliment in masa companiile de asigurari.
    Cat despre ideea ca cine n-a avut inca accident sa aiba RCA modic e o prostie din punct de vedere statistic, statistica spune ca tocmai acela are riscul cel mai mare de a produce curand o dauna… pentru ca statistica are la baza si vorba „ulciorul nu merge de multe ori la apa” sau „norocul nu tine la nesfarsit”.
    Capacitatea cilindrica este un factor care detota puterea masinii, cu cat e puterea mai mare cu atat se infinge mai tare si deci sanse mai mari sa faci accident si daune mai mari, vezi accidente facute chiar in Buzau cu persoane care nefiind obisnuite cu sensibilitatea pedalei de pe noua masina ajung sa o calce ca la vechea masina si sa sfarseasca intr-un gard precum accidentul de pe Eroilor si nu numai. Acelasi lucru se intampla si la trecerea de pe o masina manuala pe una automata… daca esti incepator pe o automata si apesi acceleratia la o automata cum obisnuiai sa o apesi la o manuala, ai toate sansele sa produci un accident.

    Daca tot esti asa radical si antisocial, atunci nici asigurare de sanatate sa nu plateasca cei ce n-au luat nici un paracetamol cu reteta, iar pensionarii si bolnavii care se duc lunar pe la doctori sa plateasca tot venitul numai pe asigurarea de sanatate, ca nu e asa, nu e corect ca omul sanatos sa plateasca pentru tratamentul bolnavilor.
    La fel si taxe si impozite, de ce sa platesc eu care n-am luat nici un ajutor vreodata de la stat? Sa plateasca doar cei ce au beneficiat si beneficiaza de asistenta sociala si care beneficiaza de pe urma taxelor si impozitelor.

    Răspunde
 • Capacitatea are multa logica, v-as rupe la pret si pe voi, nu doar pe aia sub 25 ani

  Răspunde
 • Terminati cu ideile cu RCA pe sofer, ca e o prostie.
  In primul rand paguba o poate provoca chiar pasagerul (care poate fi copil) atunci cand deschide usa brusc sa iasa din masina si buseste masina altuia aflata in mers sau parcata. Sau poate provoca dauna chiar masina singura stand in parcare cand se autoaprinde si distruge masinile parcate in jurul ei, sau cand cedeaza frana si masina o ia la vale.

  Mai continuti voi cu idei crete si s-ar putea sa plangeti cand cartelul asiguratorilor o sa introduca pe langa asigurarea pe masina si asigurarea pe fiecare om major ce utilizeaza masina. Si o sa ajunga o familie de 4 persoane majore care are o singura masina pe care o folosesc cu randul dupa nevoie sa plateasca 1200 lei asigurare masina si inca 4800 lei asigurare pentru persoanele majore din familie (cate 1200 lei/persoana).
  Din ura voastra pentru vecinul ajungeti sa va faceti singuri rau. Lasati capra vecinului in pace ca s-ar putea sa moara a voastra inainte de cea a vecinului cand vine statul si aplica forta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.