„A uitat” să pornească aparatul. Taximetristul e și polițist local

Ghinion, astăzi, pentru un polițist local care în timpul liber practică taximetria.

A fost filmat de un coleg într-o cursă în care „a uitat” să pornească aparatul la timp.

Polițistul taximetrist s-a făcut de băcănie când a cerut 10-11 lei pe cursă (fără bon), dar și pentru că a mințit când, la solicitarea clientului, a pronunțat cifra înscrisă pe bon.

Vezi VIDEO mai jos:

Care e noima ?

În Buzău există un grup de taximetriști corecți cu clienții și meseria pe care o practică. Acest grup și-ar dori ca din breaslă să fie eliminați acei taximetriști – precum domnul de mai sus – care înșală clienții și statul.

„Nu e corect să se generalizeze din cauza unuia sau altuia că toți taximetriștii din Buzău au mașinile vechi, neîngrijite sau că au un comportament inadecvat. Chiar nu e așa. Rugămintea către clienții noștri e să reclame punctual către OPC și la Primăria Buzău atunci când sunt nemulțumiți de mașină ori de șofer. Ne-ar ajuta și pe noi, cei corecți din această breaslă, să scăpăm de anumite elemente”, e mesajul transmis ieri către buzoienii.ro de Adrian Dârnea, taximetrist din Buzău.

În ședința CLM de ieri s-a aprobat majorarea tarifelor de taxi din mun. Buzău. CLICK AICI pt. detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„A uitat” să pornească aparatul. Taximetristul e și polițist local

  • uni mai “uita” sa porneasca aerul cond. la temperaturi mari. Sau mai multor masini nu le functioneaza!

  • E politist mic.

  • Comentariile sunt de prisos, se ştie deja că trăim în ţara unde hoţia e peste tot şi oriunde!
    Bine că s-a găsit cineva să le vină de hac şi găinarilor ăstora de pe taximetre, că prea au prins nărav să ciordească clientul… Ba mai mult de atât, devin şi obraznici dacă îndrăzneşti să-i iei la întrebări în legătură cu preţul cursei!

    Domnule Tereacă, apropo de cel care a filmat, mi-aduce aminte de un tip din Ploieşti, pe nume Geană, dacă aţi auzit de el (dacă nu, căutaţi-l pe youtube, că i-a luat şi pe poliţaii din Berca la rost). Unul ca ăsta, cu mult tupeu (în spiritul dreptăţii, desigur) ne-ar trebui şi nouă la BZ, ca să filmeze toate măgăriile care se fac în oraşul ăsta! Sugeraţi-i autorului filmării să înveţe mai multă ,,meserie” de la el.

  • Cel care filmează e la rândul lui taximetrist, BZ-02-GBY, acolit de al lui geana in peripețiile lui prin județul buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.