A urcat cu mașina pe spațiul verde din rondul „de la locomotivă”

Faza zilei la Buzău.

Unul dintre tinerii teribiliști din Buzău a urcat cu mașina pe spațiul verde din rondul „de la locomotivă” – vezi VIDEO mai jos.

Probabil că distracția îl va costa pe tânărul care a „reușit” așa ceva. Dar, la ce mașină posedă, probabil că amenda va fi un mizilic pentru buzunarul lui și al părinților.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „A urcat cu mașina pe spațiul verde din rondul „de la locomotivă”

 • Pentru asa ceva trebuia confiscata masina… si facuta testare psihologica!

 • Anulat permisul acestui individ!!!

 • Teribilism infantil! Pariem că nu are nici bac-ul luat?

 • Vrem detalii despre șofer, vrem sa-i facem tuuning la masina. Avem scule speciale, despre treaba cu permisul de conducere se va ocupa politia si un psihiatru.

 • Oare „beizadelele” nu pot fi verificate unde si cand si-au luat carnetele.Sunt din ce in ce mai multe accidente rutiere la Buzau. Nu isi pune nimeni intrebarea „de ce” .Unii au un accident odata la cativa ani daca sunt ghinionusti, alti o bifeaza anual,

 • Un golan nesimțit. Vă dați seama că astfel de indivizi reprezintă viitorul, un tip fără discernământ, cu zero respect față de semeni, genul din categoria celor care cred că banii cumpără orice din păcate inteligență nu pot. Se întreabă lumea de ce se interzice circulația, după ora 22? Din cauza tâmpiților ca ăsta și a altora din gașcă, a celor cărora le curg mucii prin parcări la mall-uri, care stau ca boschetarii cu curu’ pe mașină, ascultă muzică, fac mizerie și behăie toată noaptea. Viitorul e sumbru!

 • Citez pe dl. Tereaca:
  „Dar, la ce mașină posedă, probabil că amenda va fi un mizilic pentru buzunarul lui și al părinților.”

  Ce masina poseda ?!
  Un Q7 model vechi, al carui pret pe piata SH este mai mic (cu cateva mii euro !!!) decat un biet Logan nou.
  Masina, si alba, este tipica manelistilor care mananca gem cu paine, cativa ani, pana reuseste sa adune o asa colosala suma. Abia apoi, incepe intens lucrul la imagine, sa vada saracii ce BOSS este el.
  In realitate, un mic parlit, care ne-a aratat prin acest gest ca ‘jmecheria din capul lui este direct proportionala cu maxim-maxim 30% dintr-o nuca.

  Sa mor io’ si freatii miei de nu sint mare barosan pe orasul asta….

 • Puneti piloni, ca sa nu mai poata urca! Astfel de indivizi, dispretuiesc orice s-ar face bun pentru viitorul orasului, doar pentru ca, se simt prea mici, prea prosti si neinsemnati, ca s-au nascut la,, Buzau”! Pentru ei, abia e de ajuns, Parisul, Berlinul sau Londra!… Nu-s in stare sa lege bine doua vorbe, habar nu au sa scrie si sa se exprime corect, dar Buzaul, nu le mai este pe plac! Pentru ca unii, au vazut o farama din occident si deja se cred occidentali! Nu-i nicio diferenta intre unii si altii, decat atunci cand te comporti civilizat si cand nu arati, ca ai iesit din vreo pestera! Aici e diferenta! Viitorii nostri adulti! Ce trist!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.