A venit apa mare și a luat podul de tuburi!

ULTIMA ORĂ. Nu se mai poate circula pe drumul județean de la Bozioru spre Odăile – Brăești.

Conform informațiilor transmise de localnici către reporterul buzoienii.ro podul de tuburi de la ieșirea din Bozioru a fost luat de apele umflate ale râului Bălăneasa.

„Da, așa este. Podul mare e în lucru, iar temporar drumul județean a fost deviat pe un pod de tuburi. Din păcate, a venit apa mare și a luat tuburile. Am înțeles de la domnul primar Grigore de la Bozioru că de mult nu s-a mai întâmplat să plouă atât. Vom trimite utilaje noi de la Buzău, într-o jumătate de oră pleacă. Așteptăm să scadă nivelul Bălănesei, sper că mâine vom putea să facem podul la loc”, a anunțat Ion Leu, proprietarul SC Leu Aquacultura SRL – firmă care a primit contractul de modernizare a drumului județean Bozioru – Brăești.

Localnicii din satele situate mai sus de Bozioru pot ajunge, la nevoie, în orașul Buzău folosind drumul prin Odăile – Cănești – Berca.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „A venit apa mare și a luat podul de tuburi!

 • Podul de tuburi s-a daramat.
  A venit apa si l-a luat.
  Vom face altul pe Balaneasa-n jos,
  Unul mai trainic si mai frumos.

 • Drumul Odăile – Cănești – Berca este parțial drum județean și este parțial neasfaltat, iar porțiunea asfaltată arată jalnic, este greu practicabilă. În 2020!
  Multă „sănătate”, domnule Neagu! La fel celor care au fost la conducerea CJ Buzău.

 • … ce pretenții să ai dacă nici măcar DJ102F, cel spre Vulcanii Noroioși, nu au fost în stare să îl reabiliteze?!?
  E varză, denivelat, îngustat de depunerile de aluviuni din zeci de ani, rupt pe multe porțiuni…
  Printre cele mai proaste drumuri județene sunt la Buzău…

 • Așa este! Cele mai proaste drumuri județene se află în județul Buzău.

 • D.p.d.v. al veniturilor pe care le produce zona Lopătari, podurile pe tuburi sunt soluția optimă. Poduri mai procopsite, construite cu o căciulă de bani ar fi o prostie dacă nu se regularizează și albia Slănicului în amonte, ceea ce presupune un efort financiar care nu are nici cea mai mică justificare. Nu mai visați la cai verzi pe pereți! Un pod mai procopsit nu aduce beneficii financiare zonei ci doar cheltuieli iraționale din partea administratorului. Este ca și cum ai cumpăra un Ferrari cu care mergi doar pe drumuri forestiere.

 • Te pomenesti ca drumuruile judetene halea mai bune vor fi fiind prin judetele Vaslui, Alba, Caras-Severin, Olt si inca vreo 36 de judete rromanistaneze, in timp ce halea mai proaste se stransera, afurisitele, toate in jud Buzau!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.