„A venit de la serviciu și a spus că simte o durere…”

S-a prăpădit la doar 45 de ani Cornel Zamfirescu – „băiatul de la gaze” și specialistul comunei Berca în centrale.

„Era sănătos, n-a avut vreo problemă vreodată, nu bea, nu fuma, viață ordonată. Acum două seri a ajuns acasă de la București, unde fusese detașat de Distrigaz pentru o lucrare. La un moment dat i-a spus soției că simte o durere în piept. A fost chemată salvarea. Pe drumul spre spital s-a prăpădit. Mare nenorocire, are doi copii foarte buni la învățătură. Era un băiat de zahăr și un foarte bun meseriaș în meseria lui”, ne-a destăinuit un prieten.

Are un fiu – Denis Andrei, clasa a douăsprezecea la Hasdeu (la Școala 11 a fost șef de promoție!) și o fată de șapte ani – Sofia Ioana. Locuia în satul Pleșcoi.

Peste 350 de mesaje de condoleanțe au fost scrie de cunoscuții din Berca într-o singură postare pe facebook. Toți cei care l-au cunoscut spun că era un om foarte bun la suflet dar și profesionist în meseria sa.

Mesaje de condoleanțe

„Noi, colegii, am rămas înmărmuriti la aceasta veste trista! Un coleg bun, istet, cu suflet mare, care se lupta foarte mult pentru familia lui frumoasa!”

„Cornel Zamfirescu a avut foarte mulți prieteni pentru că era o fire blândă și bunătatea lui se așternea pe oriunde trecea. Avea întotdeauna acel ceva, încât, în compania lui te simțeai minunat. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima toate regretele și părerea de rău într-o astfel de situație”.

„Un băiat simplu, dar cu un bun simț pe care astăzi rar îl mai întâlnești. Sunt încă înmărmurită de la aflarea tristei vești si vreau sa transmit familiei sincere condoleante, iar mamei lui milă de la Dumnezeu să poată depăși acest moment nefiresc pentru înțelegerea noastră – acela de a ne pleca prea devreme copiii din această lume”

Citește și:


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.