„A venit la Buzău cu o mașină de ocazie ca să-și plătească facturile!”

Veste proastă, Vasile Ion, bătrânul de 75 de ani, pasager în Fordul tamponat azi cu autobuzul 5 a decedat la spital.

Vestea tristă ne-a dat-o o nepoată din partea bătrânului.

„Unchiul se întorcea la Buzău cu o mașină de ocazie. Plecase pentru a-și plăti niște facturi. Mi-au spus acum de la spital că unchiul Vasile, la 75 de ani ai lui, a fost un luptător. Că deși a venit cu multe organe interne rupte, splină, ficat, ambele brațe rupte, a luptat vreme de trei ore pentru viața lui. Medicii au încercat totul, l-au resuscitat de numeroase ori, ar fi vrut să-l bage în operație, dar, din păcate, n-au reușit!”

O neatenție principală și una secundară

Vina principală pare să o aibă șoferița autobuzului (36 de ani), care nu s-a asigurat la capăt de linie (pod V. Pașii) când a vrut să întoarcă autobuzul.

Neatent a fost și șoferul autoturismului (Ford Focus), care rula cu viteză și n-a văzut deloc manevra începută de autobuz.

În momentul impactului (șoferul autoturismului n-a pus niciun pic de frână!), autobuzul ajunsese deja de-a curmezișul drumului.

Bătrânelul de 75 de ani, Vasile Ion, era pensionar, lucrase la IAC Buzău (Întreprinderea Aparate Cale) și avea patru copii (trei fete și un băiat).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„A venit la Buzău cu o mașină de ocazie ca să-și plătească facturile!”

 • De unde ai dedus ca circula cu viteza? Habitaclul pare intreg, doar botul pare sa fie deformat.
  Legal, vina apartine in totalitate soferitei. Si mie mi-au iesit in fata autobuze, la tupeu, intentionat, pe sistem „asa, si ce-ai sa faci, pripasule, o sa intri in mine? Hai sa vedem!”. E o practica ce ar trebui stopata in randul soferilor TransBus.

  Răspunde
  • aici sunt total de acord cu tine , doar ca eu fortez la fel ca ei , si nu ii las. M-am saturat de soferi astia de duzina de la transbus care se cred imparati. Ca sa nu mai zic ca pleaca din statie chiar daca tu esti in dreptul lor si tot ei is cu gura mare.

   Răspunde
 • Asa este ! Cei de la TransBus se cred ,,Regii străzilor,, din oraș, nu se uita …nu acorda prioritate nici măcar în giratorii …circula haotic ..și cu toate astea nu le face nimeni nimic tot ei sunt cu gura mare .

  Răspunde
 • Sa le mai facă niște teste psihologice.. majoritatea șoferilor/șoferițelor de pe autobuzele din Buzău sunt niste frustrați.

  Răspunde
 • Din păcate a murit un om nevinovat.
  Exista o singura vina și aceea este a șoferițe de la TRANS BUS.

  Răspunde
 • Majoritatea șoferilor transbus sunt cu telefoanele în mana în timp ce conduc.

  Răspunde
 • In urma nu cu mult timp un șofer din asta de la mărita firma TransBus (care n-ar trebui sa existe, fie vorba-ntre noi, ținând cont că, măcar teoretic, suntem încă într-o democratie), a trecut pe roșu și s-a tamponat usor cu o șoferiță care a plecat regulamentar de la semafor, aceasta neputând să vadă autobuzul in timp util fiindca avea o dubita în stânga ei, de unde venea și autobuzul, și tot șoferul autobuzului era cu gura mare și-a chemat poliția, până când am coborât din mașină noi, cei din spatele soferitei și l-am „calmat” un pic pe limbajul lui de mahala, că altcumva nu cred c-avea abilitățile mentale sa-nteleaga.

  Ulterior, poliția a dat, evident, câștig de cauză soferitei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.