Slider

Ce căuta deputatul Mocanu cu mașina pe trotuarul din fața Sălii Sporturilor 😂

„A vrut să verifice calitatea dalelor lui Toma😂”.

Imaginile și comentariul ne-au fost trimise de un cititor cu simțul umorului.

„Probabil că dnul deputat Adrian Mocanu a dorit să verifice personal calitatea dalelor puse de primarul Toma. Le-a făcut testul de rezistență. Răutăcioșii care vor comenta că a parcat necorespunzător ar face bine să se abțină. Domnul deputat era la serviciu și i s-a permis”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ce căuta deputatul Mocanu cu mașina pe trotuarul din fața Sălii Sporturilor 😂

  • Un ales al poporului care vine la “servici” .Cel mai bine era sa dea un exemplu (el si ceilalti “colegi ai dansului) si sa fie in “somaj tehnic” cu 50% salariu+indemnizatii .Un exemplu pt. Natiune

  • In realitate, un tip cu tupeu, fara prea multă scoala (reala),educatie și bun simt, “educat” de tasu’ ca totul se arde pe jmecherie….
    Tipic, pentru politicieni.

  • Avea întâlnire cu doamna fost prefect, care și ea parca mașina în fața prefecturii, în fața rondurilor de flori, după ce în prealabil a interzis copiilor să se mai oprească/întâlnească/joace acolo.

  • Un individ fara bun simt si 7 ani de acasa!

  • Strict legal,daca in zona nu exista niciun semn care sa-i interzica ,a parcat perfect legal. Moral insa, chiar daca legea iti permite, nu ai voie sa o faci, iar pt un ales al „poporului” este complet imoral, pt ca acop est un pavaj special usor, nu pt trafic greu. Aflu ca era la servici, are Birou Parlamentar acolo ?

  • Analizati imagistic si organoleptic capul tatalui infractor si capul fiului semianalfabet…aveti un peisaj de tip “groh groh” veritabil….si acceptati de fraierimea buzoiana sa ne reprezinte prin diferite institutii ….parlament etc….in concluzie: vai de capul nostru ce ferma animalelor avem prin Buzau…

  • La cat este de nesimtit, de unde sa stie ca TROTUARUL este pentru circulatia pietonilor si nu a carutelor? Buzoieni,alegeti-va reprezentantii din randul nesimtitilor, infractorilor, etc… si o sa va mirati in continuare ca sunteti batjocoriti, umiliti, mintiti, furati…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.