Abia ce se turnase… Vezi AICI filmul complet

Scena s-a petrecut azi pe Bd. Unirii Sud.

Muncitorii abia ce turnaseră stratul de beton de pe trotuar când un bărbat a ieșit de la sala de jocuri.

„Să sar, să nu sar…”
Omul și-a luat inima-n dinți și a sărit
Ghinion, taximetristul l-a văzut și nu l-a mai primit în taxi.
„N-am crezut că se ia!”
Al doilea taximetrist, fără să știe, l-a luat

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Abia ce se turnase… Vezi AICI filmul complet

 • Bună seara!!!
  Asta da știre cu adevărat prioritară stimate reporter!!!
  Ma rog de dumneavoastră de vreo săptămână să scrieți un articol despre acele vouchere promise după vaccinare…care nu s-au dat și se pare că nu se vor mai da!
  Sper că acum faceți demersurile necesare.
  Mulțumesc!
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Al doilea taximetrist este distrust la cap

 • Dar nesimtiti si muncitorii, trebuiau sa ingradeasca locul. Lucratura si mentalitate a la Dorel.

 • Aseară erau urme în toate direcțiile. E vina firmei, că nu a semnalizat locul proaspăt betonat!!!
  Oamenii și-au stricat încălțămintea.

 • Ambele parti sunt de vina ,persoana care calca pentru ca nu se uita ,nu verifica daca se poate trece sau nu si compania care executa lucrarea care nu semnalizeaza locul ,omul de rand este preocupat cu grijile cotidiene ,ingandurat de probleme si de situatia sanitara care nu se mai termina,dar asa-i la noi se face ceva organizat si profesionist oare ne mai trezim si noi la realitate.

 • Dacă-l zideau de tot pe agarici în beton, probabil că „lucrarea” ar fi „ținut” 100 de ani… ați văzut cu nevastă-sa lu’ nea’ Manole… 😉 dacă a pus toate „ingredientele”, nu a „furat” la rețetar, lucrarea a dăinuit…

  … trebuia să se sacrifice și păcăliciul ăsta… 😉

 • Înainte să-si aventureze primul bocanc probabil „n-a crezut că se ia”, după ce și-a afundat bocancul până la tureaca nădragului din dotare pesemne că încă nu era ferm convins că se va afunda-n beton !

  Mi s-a-ntamplat sa vad o pisică cum a pășit într-un beton din asta abia turnat și când a văzut că se-afunda, a scuturat piciorul și l-a tras înapoi.

  Catralioanele de pași impregnați prin betoanele de pe trotuarele buzoiene sa-nsemne oare faptul că un procent din bravii cetățeni ca brazii ai acestei mandre urbe au un IQ inferior unei pisici ?!

 • Vina e a executantului lucrarii. Trebuiau puse podeturi de trecere, dar ca sa se faca economie s-a lasat asa… lasa ca leviteaza oamenii care ies din blocuri. Nici macar o banala banda de atentionare n-au pus. Aceeasi situatie a fost si acum o luna la intrarea in Mall, au turnat beton la iesirea din mall si cine dorea sa iasa din mall trebuia sa isi distruga incaltamintea in betonul proaspat turnat.
  Cat despre cei de mai sus care dau vina pe oameni, nu le doresc decat sa se trezeasca si ei cu casa/blocul inconjurat de un sant adanc si lat fara podeturi gol sau plin cu beton. Si apoi sa vina sa ne explice ce frumos e sa nu ai pe unde iesi din casa, sau poate cu putin noroc scapam de ei ca si asa sunt niste inutili ce trag in jos societatea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.