Accident, acum, Buzău. Iată cine e vinovat. Cele mai bune FOTO

Accident petrecut în urmă cu câteva minute la intersecția străzilor Plevnei și Col. Buzoianu.

Vina aparține unei șoferițe de 28 de ani din Padina – conducătoarea autovehicului (Hyundai) cu nr. 1 din poza de mai jos.

În timp ce se deplasa pe strada Plevnei, șoferița n-a oprit la stop (limitator de trafic și lampă galbenă!) și a intrat în plin într-un Logan albastru indigo (auto nr. 2 în poză) care circula regulamentar pe Col. Buzoianu dinspre gară înspre Școala nr. 8.

După primul impact, Loganul a fost proiectat în autoturismul nr. 3 (Skoda Superb), care l-a mai lovit o dată. Skoda neagră (șofer 58 de ani din Buzău) mergea dinspre centru înspre gară.

Astfel s-a ajuns ca Loganul să fie tamponat pe lateral, atât pe stânga (de Skoda), cât și pe dreapta (de Hyundai).

Șoferul Loganului – un buzoian de 58 de ani – a fost transportat la spital, după ce s-a reușit extragerea lui din autoturismul rămas într-o rână.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Accident, acum, Buzău. Iată cine e vinovat. Cele mai bune FOTO

  • Nu vreau sa fiu misogin, dar iar a trecut una fara sa bage stopul in seama? Am inceput sa accept ca femeile bajbaie la volan, merg mult sub o viteza rezonabila si tin coloane in spatele lor, dar la noi incepe sa se agraveze situatia. Si eu am 2 matusi care nu stiu cum au luat permisul, una din ele nu stie ce fac jumatate din butoanele si manetele din masina, nu stie sa plece din rampa, nu stie ce e prioritatea de dreapta etc. A pus un popa o vorba pentru ea si voila, are permis. A devenit o loterie sa mergi pe drum cu masina, nu stii daca ajungi intreg acasa.

  • Sa te ferească Dumnezeu cu așa șoferițe!!

  • Pe strada Plevnei, la intersecția cu strada Col. I. Buzoianu, sunt montate doua indicatoare OPRIRE (STOP), unul pe partea dreapta și unul pe partea stânga, plus lampa galbena cu semnal intermitent pentru atenționare, plus calmator de trafic pe sens, plus ca marcajul longitudinal este continuu și se termina înainte de intersecție, și… DEGEABA!
    Unii pur și simplu nu ar trebui sa dețină permis de conducere! Cat de prost sa fiu sa nu vezi ca nu ai prioritate de trecere în aceea intersecție? Pe timpul nopții este foarte luminata zona, asa ca nu exista nicio scuza plauzibila. Doar neatenția sau prostia poate fi invocata…

  • Cel mai bine ar fi ca domnișoaree în cauza sa i se interzică dreptul de a mai conduce….poate are probleme de vedere… Poate nu știe ce semnifica acel stop… Acea lumina galbenă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.