Accident cu 6 victime la Școala nr. 1. Directoarea a intrat în oameni cu mașina după ce încurcat frâna cu accelerația!

Cinci femei și un bărbat au ajuns la spital.

Aceștia își așteptau copiii să iasă de la școală lângă poarta de intrare a Școlii nr. 1.

La un moment dat a vrut să intre pe poartă cu mașina doamna director Monica Gheorghe.

Aceasta a încurcat însă pedala de frână cu accelerația și a intrat cu mașina în mulțime.

Autoturismul, un SUV Toyota de ultimă generație, s-a oprit în gard, dărâmând o parte din el.

Există și o altă ipoteză! Că doamna director, văzând lumea strânsă ciorchine în jurul gardului, ar fi vrut de fapt să tureze motorul pentru a fi auzită de părinți și a se da la o parte. Numai că, nemaiavând ambreiaj, cutia fiind automată și cuplată în poziția D (drive) aceasta a zbughit-o lovind oamenii și rupând gardul.

La fața locului au venit numeroase autospeciale de la SMURD, din care și cea pentru victime multiple, plus patru ambulanțe de la SAJ pentru a-i transporta pe răniți la spital.

Citește și articolul: Când a văzut ce tărășenie a făcut, directoarea școlii a leșinat! Iată de ce nu a fost atentă! ISU a activat planul roșu!

Părinții elevilor de la școala nr. 1 trebuie să fie liniștiți. Niciun copil nu a fost rănit!

loading...

12 comentarii la „Accident cu 6 victime la Școala nr. 1. Directoarea a intrat în oameni cu mașina după ce încurcat frâna cu accelerația!

 • Acea directoare mai mult de a cere bani parintilor n-a fost in stare niciodata. numai la spaga ii sta gandul.

  Răspunde
 • Exista un Dumnezeu deasupra pentru fiecare, indiferent de cat de atei sunt unii. Pacat ca trebuie sa sufere suflete nevinovate pentru diabolismul de care dau dovada unele cadre didactice.

  Răspunde
 • A calcat parintii , conducand spaga primita.Nu se dadeau oamenii la o parte si ea a vrut sa accelereze motorul sa se faca auzita.Masina fiind automata , in modul drive , a rezultat in ceea ce vedeti in poze.Rezultatul sistemului in care traim.

  Răspunde
 • Cum? Șpagă în România? Nu vă creeeeed!!!

  Răspunde
 • Sunteti voi in masura sa o judecati? Aveti studiile ei? Daca se intampla la unul dintre voi? dumnezu este in masura sa judece!! Sunteti oameni fara Dumnezeu cei care jignesc pe alţii!! Ruşine sa va fie!

  Răspunde
 • Ce dreaq studii are băi țăranco! Proști mai sunteți!

  Răspunde
 • Mai bine va vedeti de viata voastra nu mai jigniti pe ceilalţi!!

  Răspunde
 • Nu cred ca profesor (director) sa nu ai studii!! Vorbiti ce nu trebuie!! Da a greşit asta este! Va plati

  Răspunde
 • Pingback:

 • Sunt elev/a de-al/-a doamnei directoare.Subsemnata are studii superioare.Aceasta,de asemenea, este profesoara,una foarte draga scolii noastre. Nimeni nu ar vatama pe cineva intentionat,asta i se poate intampla oricui,iar faptul ca oamenii se aflau in locul nepotrivit ramane de aflat. Este adevarat,directoarea nu se afla mereu in scoala,deoarece fiecare om are probleme personale,iar aceasta preda doar la clase 5-8,la care orele incep de la 12. Este prea posibil ca aceasta sa fi venit de la fiica ei internata,dar daca esti director asta inseamna ca nu poti fi mama/tata? Raspunsul meu a fost publicat deoarece nu mai accept „hate-ul”,toata lumea are o opinie proprie. Multumesc!

  Răspunde
 • Domnule Tereaca ca de obicei esti pe afara cu stirea , Doamna a intrat in gard si gardul a cazut pe oameni , desigur asta nu scuza fapta , dar e un element care daca nu e amintit ,cine citeste stirea ta poate crede ca doamna a intrat cu intentie in oameni ce a ce nu e adevarat. Deci ESTI VARZA.

  Răspunde
  • Logic. N-avea cum să cadă gardul pe ei pentru că ei asteptau afara nu inăuntru. Si apoi, din imagini se vede clar că unii dintre raniti erau pe trotuarul din față.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.