Accident, Dorobanți. „Îl omora dacă nu era tonomatul de cafea”

Accident produs în urmă cu o jumătate de oră la Piața Dorobanți.

Un tânăr șofer a scăpat BMW-ul de sub control în curbă (de pe str. Dorobanți pe Columbelor), a ajuns pe trotuar și s-a oprit într-o frizerie din șirul de magazine de pe dreapta.

Mașina a făcut praf un automat de cafea, pe trotuar răspândindu-se boabele de cafea.

Un bărbat de pe trotuar, lovit de BMW, a fost luat cu ambulanța la spital.

„Dacă nu era tonomatul de cafea, probabil că l-ar fi omorât pe acel om. Aparatul de cafea s-a opus ca mașina să nu intre și peste noi în frizerie și în magazin. Bărbatul e la spital acum, îl durea mijlocul, unde a fost lovit de mașină”, ne-a spus un martor.

„A intrat în curbă precum la raliu”, au spus martorii despre tânărul șofer

Aparatul de cafea, apreciat la o mie de euro, a fost distrus complet.

Resturile rămase din aparatul de cafea

Rudele tânărului șofer de etnie rromă au ajuns la fața locului și au anunțat că vor plăti toate daunele. Atât tonomatul, cât și panelul și geamul spart al frizeriei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Accident, Dorobanți. „Îl omora dacă nu era tonomatul de cafea”

 • Haolleeuuu, ear cu Bemfeul ?!
  Ntz…ntz…ntz…, mare boer, mare jmacher, mare bombarder…. 🙂

 • daca nu era tonomatu probabil ar fi ucis tot cartieru ca il omora pe nefericitu de pe trotuar…..coana gica care sta la parter facea infarct din cauza fricii mai ales ca nu si luase enalaprilu de dimineata, nea ionel care era cu catelu se dadea cu capu de un stalp, catelu si el fugea in fata unei masini care cel mai probabil il facea terci si pe urma intra intr un stalp, care stalp ii cadea in cap unui taximetrist care isi satisfacea nevoile fiziologice intr o latrina de asta care put ca naiba dar cica sunt ecologice si in fine mirosul deranja oamenii de bine din tot dorobantiu!
  Ce sa ne mai dam cu parerea ca daca nu era tonomatu ala murea, de unde stiti poate traia. Dar trebuie sa dam asa o tenta de apocalipsa…..era unu pa trotuar ……si zice daca nu era tonomatu il facea praf…..ooooo…ooooo ….da domne……!!!!il facea praf eu zic ca il nenorocea pe generatii intregi!

 • Mă miram că în ultima vreme, nu mai poţi fi în siguranţă ca pieton, nici măcar când treci pe o zebră în Buzău. Dovadă fiind mai multe astfel de accidente, unele chiar mortale, înregistrate pe unele zebre din Buzău.
  Acum constat, cu o stupoare şi mai mare, că nici măcar pe trotuar nu mai poţi fi în siguranţă în Buzău !!! Că nu ştii de unde vine un dement cu ,,bemveu” sau alt bolid de intră-n tine !
  Prea s-a umplut Buzăul de neisprăviţi la volan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.