Accident grav înainte de giratoriul de la Hanul lui Țintă. A spulberat parapeții și s-a rostogolit în afara drumului. Un mort și patru răniți

Accident grav produs azi la ora 17.00 înainte de giratoriul de la Hanul lui Țintă de o șoferiță de 20 de ani din București.

Un Logan cu cinci pasageri înmatriculat în București s-a rostogolit de mai multe ori înainte de a se opri în afara carosabilului.

Șoferița, care venea dinspre Spătaru înspre Buzău, a pierdut controlul volanului în curba de pe podul de deasupra căii ferate de dinaintea sensului giratoriu de la Hanul lui Țintă.

Mașina a lovit cu viteză parapetul din drepta sensului de mers (vezi poza alăturată cu polițiștii care fac măsurători), de unde a ricoșat în stânga.

A spulberat parapetul ce separa cele două sensuri de mers, a intrat pe contrasens, a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori până s-a oprit într-un canal de pe marginea drumului.

O femeie de 53 de ani a murit pe loc și a fost lăsată lângă mașină, iar ceilalți patru pasageri au fost transportați la spital. Doi dintre ei au fost scoși din mașină de echipajul de la descarcerare, unul în stare de conștiență, iar unul în semi-conștiență. Conform martorilor, această persoană se zbate între viață și moarte. Rănită ușor este tocmai șoferița care a produs accidentul.

Primul ajutor a fost acordat de o ambulanță din Vrancea care venea dinspre București. Ambulanța Buzău a trimis la fața locului patru echipaje, iar ISU două.

Pasagerii erau bucureșteni și cel mai probabil, judecând după lucrurile împrăștiate în jurul mașinii, mergeau în vacanță în Moldova.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.