Accident grav pe A1. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Doi buzoieni de 35 și 41 de ani au fost omorâți pe loc noaptea trecută pe A1 între Deva și Ilia. Unul dintre buzoieni conducea o dubiță cu platformă pe care aducea autoturisme din vest, iar celălalt o camionetă care tracta o rulotă.

Accidentul teribil s-a produs în jurul orei 23.00

Din cauza unei defecțiuni tehnice, cei doi au oprit pe banda de urgență. În timp ce lucrau pentru remedierea problemei, un tir scăpat de sub control a intrat cu viteză pe banda de urgență. Cei doi buzoieni au fost spulberați și au murit pe loc.

Șoferul tirului are 28 de ani și este din Arad.

Ce a mai rămas din rulotă

Poliția: „Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa”.

Pompierii: „Pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren și si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme”

Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu o rulota remorcată și a unei dubite cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule. Au murit pe loc.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.