Accident groaznic la ieșire din Buzău. Doi decedați și mai mulți răniți!

Accident groaznic pe Șoseaua Buzău – Ploiești între Lipia și Popasul Merei.

S-au tamponat o autoutilitară și două autoturisme – vezi foto de la fața locului.

În urmă cu câteva minute Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române a confirmat că în urma accidentului au rezultat două persoane decedate – șoferul autoutilitarei (49 de ani, din Buzău) și al autoturismului alb (31 de ani, din Buzău).

„Pe DN 1B Buzău – Mizil, în zona localității Merei, județul Buzău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme. Impactul s-a soldat cu două persoane decedate, fiind și alte persoane rănite, în evaluare medicală la fața locului”.

Traficul în zonă este blocat, iar poliția rutieră l-a deviat prin Stâlpu – Costești și rondul de la Hanul lui Țintă.

UPDATE:

IPJ Buzău: „Din primele date, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers. Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta.

Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, șoferul de 31 de ani și cel al autoutilitarei. Traficul este încă blocat la acest moment”

În accident a fost implicat și un al treilea autoturism, un BMW care a intrat în autoutilitară – fără ca șoferul BMW-ului să fie rănit.

Ora 16.30 – Traficul pe relația Buzău – Ploiești a fost reluat.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Accident groaznic la ieșire din Buzău. Doi decedați și mai mulți răniți!

  • Cum să nu fie accidente când pe drumul ăsta (şi nu doar pe ăsta !!!) mulţi se bagă ca demenţii în depăşire ????
    Nu au ei răbdare să meargă frumos, liniştiţi în coloană, se bagă mereu să depăşească de parcă zici că-i aleargă cineva…. Unii taman în ultima fracţiune de secundă, cu un noroc fantastic aş spune, reuşesc să revină la loc pe banda lor încadrându-se parcă LA MILIMETRU printre maşini… Altfel, vai de ei !!!

    Şi Poliţia ar trebui să ştie să prevină mai eficient şi PERICOLUL ACESTOR DEPĂŞIRI … Nu doar pe cel reprezentat de viteză şi alcool !

  • Se merge cu 150-170 des pe acolo. Radarele stau numai in localitati, iar in afara, unde se intampla aproape toate accidentele grave, niciun radar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.