Accident groaznic pe drumul spre Ploiești. Șofer buzoian carbonizat, impact frontal autoturism-tir! Iată detalii

UPDATE:

Pasagerul transportat la spital este în afara oricărui pericol. La ceastă oră i se fac analiza amănunțite, iar dacă acestea vor ieși în regulă, paciebtul va fi externat.

Șoferul decedat se numește Cristian Marin, avea 40 de ani și era inginer petrolist. Împreună ca familia deținea o pensiune în stațiunea Sărata Monteoru. Un copilaș va trăi de azi fără tată.


Accidentul s-a produs în  această dimineață în jurul orei 04.30 pe drumul spre Ploiești, aproape de intersecția către Lipia.

Din primele informații, șoferul autoturismului BZ-08-MIC ce se deplasa dinspre Buzău înspre Ploiești a intrat fără a se asigura corespunzător în depășirea unei dube înmatriculatate în București.

A urmat un impact frontal cu un tir ce venea dinspre Ploiești. 

Autoturismul marca Lexus a fost proiectat înapoi în duba pe care o depășise, iar de aici precum la biliard, în cealaltă parte. Mașina s-a rostogolit, a intrat în șanț, a rupt vârful unui pom de pe marginea drumului și s-a oprit în afara carosabilului, pe câmp.

Din păcate, autoturismul de lux a luat imediat foc, iar șoferul de 37 de ani n-a mai putut fi scos dintre fiare și a murit carbonizat. În schimb, un alt bărbat din mașină a putut fi scos din autoturism și transportat în stare gravă la spital.

Tirul a sfârșit în afara carosabilului, oprindu-se în lăstărișul de pe margine.

Va fi nevoie de o macara pentru a fi scos din șanț și repus pe drum.

Sub șoc, șoferul tirului a evitat să le explice ziariștilor cum s-a întâmplat.

Duba înmatriculată în București a oprit la aproape 200 de metri de locul accidentului.

Pe partea stângă se pot observa urmele roșii ale impactului cu autoturismul.

Duba a rămas fără o roată, întrucât după ciocnire, a ajuns în șanț.

La fața locului, resturi ale autoturismului erau împrăștiate pe carosabil și în afara lui pe o rază de aproape o sută de metri.

Traficul a fost oprit până la lămurirea circumstanțelor accidentului, iar de o parte și de alta s-au format cozi kilometrice. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Accident groaznic pe drumul spre Ploiești. Șofer buzoian carbonizat, impact frontal autoturism-tir! Iată detalii

  • Numele pasagerului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.