Accident în rond. Două mașini de firmă: La Primavera vs Proinvest

S-a strâns lumea la rondul de la spital (Stadionului – Oltului – Baștan):

S-au tamponat două mașini de firmă.

Un Clio al pizzeriei La Primavera cu un Logan al Proinvest, firmă specializată în produse de oțel.


Pe lângă poliție, în rond și-a făcut apariția și ambulanța:

Loganul venea dinspre str. Oltului, iar Clio dinspre Crâng.

Mai șifonată pare să fi ieșit mașina pizzeriei.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Accident în rond. Două mașini de firmă: La Primavera vs Proinvest

 • Deci se circula foarte bine in oras, iar rondurile din bidoane de plastic isi fac datoria. Tot inainte !

  Răspunde
  • Lăsați „bidoanele” acolo unde sunt că șed bine și n-au nici o vina !

   In cazul de mai sus, la cum arată mașinile și unde au ajuns, e clar că pizzarului i se racea pizza și avea ditamai viteza, iar alalaltu’ a zis că poate, poate reușește să treacă înaintea pizzarului. N-a fost sa fie…
   Și semafor daca era, probabil pizzarul fie ar fi forțat pe galben, chiar roșu, ori anticipa semaforul în funcție de cel al pietonilor, etc.

   Zilele trecute era sa am soarta „oțelarului” in rond la Ursus, când am fost nevoit în ultimul moment sa m-abtin la a trece deși eram mult mai aproape de giratoriu, oferind prioritate unui moldo….ăăă, pardon, bucureștean, care venea spre giratoriu pe modul Ayrton Senna și mi-am dat seama ca exista riscul sa n-am timp sa trec așa c-am așteptat cuminte să treacă ăla ghiulea prin fața mea.
   Nu e vina rondurilor în situații din astea…

   Răspunde
 • Ăla numai sens giratoriu nu poate fi numit. Da este semnalizat regulamentar dar nu înseamnă că dacă ai înfipt un băț în pământ și o tablă cu semnul de ocolire gata uite sensul giratoriu. Puteți să-mi săriți în cap, da pt cei de aici din oraș care sunt obișnuiți cu el deja nu e nimic ciudat, dar vorbiți cu cei care vin pt prima dată aici, nu înțeleg ce naiba vrea să insemne improvizația aia de 2 lei

  Răspunde
  • De fapt este extraordinar de simplu! Chiar nu înțeleg de ce va da cu virgula la unii!

   Răspunde
   • Vezi că ți-a dat mai jos explicația altcineva, Michael Schumacher ce ești tu

    Răspunde
 • Normal ca nu este intersectie giratorie asta. Giratoriu vine de la giratie, adica mers in cerc, in intersectiile astea cu bidon in mijloc nu se face giratie, pur si simplu mergi drept, te intersectezi cu altul care merge tot drept, iar care ajunge primul la bidon are prioritate, ca in filmele americane cu dueluri auto, cand vin unu spre altul si cine e mai slab cedeaza.

  Răspunde
 • Aceste „sensuri giratorii” sunt glume proaste, instaurate de autoritati pe raspunderea participantilor la trafic, pe banii si sanatatea lor ! NU este singura aberatie din Buzau ( a se vedea intersectia Transilvaniei cu Constitutiei ). Se circula corect inainte, cand intersectia era semnalizata doar cu indicatoare rutiere, eventual un semafor rezolva si mai usor problema : cei din primaria Buzau sunt niste incompetenti, platiti din banii nostri !

  Răspunde
 • Am fost in weekend prin Brasov…. am avut senzatia ca vin dintr-un catun mizer…. incredibil ce au facut acolo iar la noi complicam un oras si asa complicat si mic…. vai de noi….

  Răspunde
 • @raicu nu e solutie sa fugim toti din mocirla …. daca tie iti place nu e obligatoriu pentru toti!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.