Accident în rondul de la Carrefour. Implicată, fata senatorului Popa

S-au acroșat un BMW condus de Alexandra Popa, fata fostului senator UNPR C-tin Popa, și un autobuz Trans-Bus.

Atât autobuzul – de pe banda a doua, cât și BMW-ul voiau să vireze dreapta înspre Frăsinet.

Vina pare să aparțină mai degrabă șoferului de autobuz, întrucât acesta nu a putut să se încadreze corect pe prima bandă, iar apoi – la virajul la dreapta – a călcat linia continuă și a acroșat BMW-ul.

La fel de adevărat e și că șoferul de autobuz e în criză de timp și spațiu pentru a se încadra la dreapta.

Alexandra Popa era în mașină cu băiețelul ei. La fața locului a ajuns și fostul senator pentru a-și proteja fata de furia câtorva călători nemulțumiți din autobuz.

O femeie aflată în autobuz a căzut în momentul în care șoferul a frânat brusc. A fost îngrijită la fața locului, nefiind nevoie de transportul la spital.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Accident în rondul de la Carrefour. Implicată, fata senatorului Popa

 • “fostul semafor”
  Oricum, ideea se înțelege!

 • Scuze, s-a facut un update la site și s-a activat o predictie. eu am scos senator, el a luat semafor!

 • Vina este a persoanei care a proiectat rondul. Trebuia sa se gandeasca ca prin acel rond o sa circule si masini mai mari, gen autobuze, si sa calculeze corespunzator diametrul si benzile rondului sa nu apara situatii ca cea de astazi. Toate rondurile din Buzau, cu exceptia celui facut pe vremea comunistilor, sunt doarte prost proiecrate. De exemplu, daca esti cu o masina mai mare pe Constitutiei si vrei sa intri in rondul din Transilvaniei sa te duci catre depozitul Omi nu o sa reusesti in veci. Cu greu o sa poti sa faci manevre sa intri pe Titulescu.
  Dar ce spun eu sjnt nimicuri pentru administratoa locala. Din asta nu ies bani…

 • Fostii soferi de pa Maxi angajati la Transbuz au mari lacune (vid legislativ) in ceea ce priveste circulatia, dar au un semn pe spatele autobuzului cu “Multumesc” care ii protejeaza de orice vina: modul cum ies din statie, cum se incadreaza pe benzi, cum iti taie fata etc. Propun o reciclare ca pe timpul Stralucitului, poate le explica si lor cineva ceea ce se invata in scoala de soferi.

 • Un autobuz sau un vehicul de mare tonaj nu va reuși niciodată sa intre și sa iasă din giratoriu asa cum o face un autoturism. Sunt prost proiectate, șoferul e nevoit sa execute manevra cât mai în larg pentru a nu se sui cu rotile pe trotuar sau giratoriu, nu trebuie sa fii un geniu sa îți dai seama, trebui păstrată distanta fata de el pentru ai permite sa vireze, nu sa încerci sa îl depășești în sens..

 • Odată ce ești cu semnalizare pentru dreapta cel din spate este obligat să aștepte nu sa se bage intre vehicol și bordură in cazul de față șoferița este vinovata

 • Terminați cu datul cu părerea. Cei care ați comentat mai sus, gen GOGU și EU, ori nu aveți permis, ori l-ați luat pe ceapa ca mulți alții în urbea asta. Autobuzul se face vinovat. Are o linie continua ce ii delimitează direcția de mers. Fiind încadrat pe banda din mijloc pe b-dul Unirii, la virarea pe Frasinet are destul spațiu ptr a vira dar nu întărind direct pe banda de lingă spațiul pietonal. Aceea e rezervata celor ce vin din banda 1 de pe b-dul unirii.

 • Domnule “eu” ai condus in viata asta scurta a ta o masina mai mare? Nici sa o pornesti nu cred ca sti…teoretic e clar, vina autobuzului, dar, cum au spus mai multi avem infrastructura foarte proasta. Avem autobuze articulate care trebuie sa intre pe strada mica… no comment

 • In primul rand, autobuzul nu a intrat in giratoriu pentru ca era autobuzul numarul 5 care face dreapta pe Frasinet. Asadar, este vina soferului de autobuz de la Transbus care ca si majoritatea soferilor nu semnalizeaza pentru ca ei sunt de la Transbus si nu isi mai incap in piele de mandrie.

 • Niciodata șoferii Transbuz nu acorda prioritate, – schimba banda cum vor, etc. Am permis de 30 ani si ma feresc eu de ei….

 • Și eu era sa o pățesc la fel astăzi tot în același loc. Am avut norocul ca am reușit sa franez și sa opresc mașina. Nu îmi dau cu părerea a cui este vina, însă acolo în primul rand nu este spațiu suficient pt 3 benzi cu cât se ajunge în giratoriu. Vina este a celor ce au trasat 3 benzi pe acel capăt de bulevard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.